Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Právníky české a slovenské Coca-Coly HBC povede Barbora Frková

V čele právního oddělení společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko je nově Barbora Frková.
Coca-Cola HBC Česko a Slovensko, se svolením firmy
 nst
nst

V čele právního oddělení společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko je nově Barbora Frková. Kromě bohatých zkušeností z předních právních manažerských pozic v maloobchodu a poradenství je také certifikovanou koučkou, která se aktivně účastní mentorských iniciativ. Tým se pod jejím vedením zaměří na větší podporu klíčových byznysových aktivit, uvedla firma.

Reklama

Chtěla bych společně s mým týmem nadále budovat dobré jméno právního oddělení, a to nejen uvnitř Coca-Cola HBC, ale i směrem ven. Naše právní oddělení se dlouhodobě umísťuje na předních příčkách v rámci Satisfaction survey v celé skupině 29 zemí, v níž Coca-Cola HBC působí. Minulý rok navíc získalo prestižní ocenění Podnikový právník 2021 v kategorii Podniková právní kancelář,” uvedla Frková.

Martin Mráček, nový člen představenstva Patria Finance

Novým členem představenstva Patria Finance je Martin Mráček

Mráček je ve své nové roli zodpovědný za řízení obchodu, institucionální obchodování a investiční výzkum v Patria Finance ze skupiny ČSOB. 

Přečíst článek

Tento rok bych chtěla pozornost směřovat k podpoře našich klíčových byznysových aktivit. Především půjde o praktickou spolupráci s komerčním oddělením, což v praxi znamená zejména zjednodušování práce našich obchodních zástupců včetně dlouho očekávané elektronizace podepisování smluv,” dodala.

Svoji profesní kariéru zahájila Frková po dokončení Univerzity Komenského v Bratislavě jako právní poradkyně v automobilovém průmyslu. Po třech letech změnila kromě zaměstnavatele také zemi působení – následující roky pracovala v londýnské firmě Cusham&Wakefield jako HR projektová manažerka zastřešující integraci zaměstnanců ve Velké Británii, České republice, Německu a Polsku.

V průběhu dalších let následovalo angažmá v maloobchodním řetězci Tesco, kde vedla tým 15 právníků napříč Českou republikou, Slovenskem, Maďarskem a Polskem. Zároveň byla vedoucího týmu Central European Legal. Ze své pozice byla Frková zapojena do jednání s mezinárodními společnostmi jako Decathlon, H&M nebo LPP (Reserved), dohlížela také na právní stránku majetkových transakcí, jako je prodej obchodního centra Letňany, Forum Liberec nebo obchodních domů My.

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

David Vaněk, CEO české Fortuny se posouvá na globální úroveň

Šéf české Fortuny David Vaněk povýší, sázkovku povede na globální úrovni

David Vaněk, současný generální ředitel české Fortuny a člen vrcholového vedení Fortuna Entertainment Group (FEG), je od 1. března pověřený řízením celé mezinárodní skupiny.

Přečíst článek

Zabývala se rovněž obchodními transakcemi, jako byl například prodej očních optik v Polsku, na Slovensku a v České republice nebo prodej lékáren na Slovensku.

Mezi její další pracovní aktivity patřilo zakládání miniobchodů Tesco na čerpacích stanicích Shell v Maďarsku. Dále se podílela na spolupráci doručovací služby Bolt a prodejen Žabka při doručování nákupů v Praze. Kromě toho působila v krizovém týmu k podpoře chodu 200 českých prodejen Tesco během pandemie Covid. Barbora Frková byla také členkou dozorčí rady Nadace Tesco a aktivně se zapojovala do dobrovolnických aktivit, jako jsou Národní potravinové sbírky.

Před nástupem do Coca-Cola HBC Frková dokončila projektové angažmá v Pivovarech Staropramen, kde vedla právní agendu pro Českou a Slovenskou republiku a podporovala národní marketingové kampaně.

Jan Juchelka, generální ředitel Komerční banky

Juchelka povede nadaci Komerční banky, zapojí více zaměstnance skupiny

Generální ředitel Komerční banky Jan Juchelka si ke své funkci přibere ještě předsednictví Správní rady Nadace Komerční banky Jistota. V pozici střídá dosavadního předsedu Tomáše Doležala.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme