Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Juchelka povede nadaci Komerční banky, zapojí více zaměstnance skupiny

Jan Juchelka, generální ředitel Komerční banky
poskytnuto Komerční bankou
 nst
nst

Generální ředitel Komerční banky Jan Juchelka si ke své funkci přibere ještě předsednictví Správní rady Nadace Komerční banky Jistota. V pozici střídá dosavadního předsedu Tomáše Doležala.

Reklama

Za dobu Doležalova působení (od srpna 2019) prošla nadace zásadní změnou strategie a zařadila mezi svá stěžejní témata i udržitelnost. Činnost Nadace Jistota se tak opírá o tři hlavní pilíře, jimiž jsou: rodina a děti, hospicová a paliativní péče a v neposlední řadě udržitelná budoucnost. 

„Rád bych nadaci nasměroval blíže zaměstnancům skupiny Komerční banky. Jsem přesvědčený, že nadace je ideální platformou pro tvorbu synergií v rámci celé skupiny KB. O totéž se snažíme i v oblasti byznysu,“ komentoval Juchelka.

Nadace KB Jistota přispívá na projekty nestátních neziskových organizací a realizuje roční i víceleté projekty. V roce 2021 rozdělila prostředky ve výši přes 19,6 milionu korun.

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme