Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Novým členem představenstva Patria Finance je Martin Mráček

Martin Mráček, nový člen představenstva Patria Finance
poskytnuto ČSOB
 nst
nst

Mráček je ve své nové roli zodpovědný za řízení obchodu, institucionální obchodování a investiční výzkum v Patria Finance ze skupiny ČSOB. 

Reklama

Mráček zastřeší veškeré obchodní aktivity pro české a slovenské klienty. Do představenstva přichází s jasnou vizí rozvoje i s bohatou zkušeností z oblasti finančních trhů a manažerským backgroundem. Od roku 2014 zastával funkci manažera útvaru Obchodování pro firemní klienty v ČSOB.

„I v letošním roce budeme pokračovat v technologických novinkách. Chceme vytvořit nové obchodní aplikace i aplikace, které se budou zaměřovat na vzdělávání. Pokračovat budeme v oblastech robotického investování, kde jsme pionýry díky aplikaci indigo,“ uvedl Mráček.

Patria Finance zároveň oznámila personální změnu na pozici hlavního makléře. S účinností od 1. října 2021 se jím stal Pavol Mokoš, který s zaměřuje zejména na přípravu investičních strategií a investičního poradenství v oblasti akcií, ETF, fondů a také dluhopisů. 

Mokoš do Patria Finance přichází ze společnosti Traficon, ve které pracoval od roku 2018 na pozici investičního manažera.

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme