Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Patricie Šedivá se vrací do společnosti T-Mobile jako její mluvčí

Patricie Šedivá, mluvčí T-Mobile
poskytnuto společností T-Mobile
Veronika Kudrnová
vku

Novou mluvčí a šéfkou externí komunikace operátora T-Mobile se stala Patricie Šedivá, která předtím byla ředitelkou komunikace v investiční skupině Pale Fire Capital. U operátora bude zodpovědná nejen za komunikaci, ale i za témata udržitelnosti a přípravu komunikačních strategií.

Reklama

Šedivá v T-Mobile v minulosti už pracovala, a to v oddělení vnějších vztahů. Ve své současné nové funkci bude úzce spolupracovat s ředitelem pro vnější vztahy a udržitelnost Martinem Orgoníkem. Společně se mají podle firmy zaměřit na posílení komunikace témat spojených se strategií ESG (požadavky na environmentální a sociální dopady podnikání) a zdůraznění pozice společnosti jako digitálního lídra.

Šedivá již dřív vybudovala komunikační oddělení a řídila komunikaci ve společnostech Alza nebo Coca-Cola HBC. Dvakrát získala ocenění Mluvčí roku.

T-Mobile je s 6,3 milionu zákazníků největším mobilním operátorem na trhu a svou sítí páté generace pokrývá 21 procent obyvatel ČR. Firma patří do mezinárodní skupiny Deutsche Telekom.

T-Mobile, ilustrační foto

Zákazníci T-Mobilu méně volají, více datují. Zisk operátora vzrostl

Operátor T-Mobile zvýšil v letošním prvním pololetí provozní zisk EBITDA meziročně o 3,6 procenta na 6,2 miliardy korun. Tržby stouply o 4,2 procenta na 14,8 miliardy korun. Firma to uvedla ve výsledkové zprávě.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

José Perdomo Lorenzo

Šéf českého T-Mobilu Lorenzo po pěti letech končí. S kauzou zmizelých iPhonů za miliardy to podle firmy nesouvisí

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme