Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Martin Baláž ve společnosti Prologis povýší od prosince na senior viceprezidenta

Martin Baláž se od 1. prosince 2022 posune ve společnosti Prologis na pozici senior viceprezidenta, country managera pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.
Prologis, se svolením
 nst
nst

K významnému kariérnímu posunu dochází v týmu pro středoevropské trhy developerské společnosti Prologis. Martin Baláž, od roku 2019 působící na pozici country managera pro Českou republiku a Slovensko, přijal novou roli s rozšířenou působností. Od 1. prosince se posune na pozici senior viceprezidenta, country managera pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. Jeho přímým nadřízeným bude Paweł Sapek, senior viceprezident společnosti Prologis a její regionální ředitel pro střední Evropu, uvedla firma.

Reklama

Rozšíření Balážových kompetencí, a to jak z geografického, tak z obchodního hlediska, přichází po třech letech jeho trvale vynikajících výsledků, které stály za úspěchy Prologis v České republice a na Slovensku, uvedla společnost.

„Společnost Prologis prochází ve střední Evropě vzrušujícím obdobím a já se nemohu dočkat, až začnu ve své nové funkci působit,“ uvedl Baláž. „Uplynulé tři roky patřily k nejnáročnějším, jak v logistickém sektoru pamatujeme, ale díky nadšení a odhodlání našich skvělých týmů jsme dnes silnější než kdykoli dříve. Je pro mě čest pokračovat ve vedení našich lidí v České republice a na Slovensku a zároveň převzít odpovědnost za aktivity Prologis v Maďarsku,“ dodal.

Accolade Kojetín

V Česku už není co kupovat. Accolade miliardáře Kratiny vyrazila pro haly do Polska

Realitní fond Accolade Industrial Fund se rozhodl rozšiřovat své portfolio o polské industriální a logistické nemovitosti. Vedle distribučního centra v Kojetíně na Přerovsku nyní investoval v Polsku do trojice prémiových parků. Transakce jen za tuto čtveřici přesáhla 6,6 miliardy korun. Ani další investoři se za své industriální nákupy v Polsku nemusí stydět. Svědčí o tom také poslední statistiky polského trhu skladových a logistických prostor, které lámou rekordy i vyjádření analytiků, že investoři už zase začali polskému trhu důvěřovat.

Přečíst článek

Ve své nové funkci se Baláž zaměří na posílení rozvoje týmů společnosti Prologis v celém regionu. Jeho vize vedení zaměřená na špičkové služby zákazníkům přesahující rámec čtyř stěn a střechy skladových prostor slibuje podle vedení společnosti další zásadní posun kupředu.

„Těším se na vše, čeho Martin ve své nové funkci dosáhne,“ říká Paweł Sapek, senior viceprezident společnosti Prologis a regionální ředitel pro střední Evropu. „Jeho osobní nasazení, hluboký vhled do principů místního logistického sektoru a nadšení pro inovace pozvednou naše podnikání v regionu na ještě vyšší úroveň. Rád bych Martinovi poblahopřál k jeho dosavadní vynikající práci a popřál mu hodně štěstí do budoucna,“ podotkl.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme