Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Květnový vítěz soutěže Visa Czech Top Shop ukazuje veřejnosti umění ražby mincí

Květnový vítěz soutěže Visa Czech Top Shop ukazuje veřejnosti umění ražby mincí
mistoprodeje.cz, užito se svolením
 nst
nst

Soutěž Visa Czech Top Shop zná své vítěze za měsíc květen. Nejlépe inspektoři hodnotili prodejnu České mincovny v pražské Havelské ulici, která moderním způsobem spojuje tradiční řemeslo ražby mincí s uměním. Druhou příčku obsadila prodejna sportovních potřeb Intersport v OC Westfield Chodov. Třetí skončila prodejna české společnosti Botanicus v Ostré u Lysé nad Labem, která vyrábí přírodní kosmetiku a potraviny.

Reklama

Skvělý zákaznický zážitek čeká na sběratele i investory v nejnovější pobočce České mincovny, míní inspektoři soutěže Visa Czech Top Shop. Pražská pobočka v Havelské ulici je již druhou prodejnou České mincovny vybudovanou podle nového moderního konceptu. Ten byl poprvé vyzkoušen v již dříve otevřené bratislavské prodejně. Koncept má za úkol přiblížit řemeslo, ve kterém se snoubí drahé kovy, umění a tradice z různých úhlů tak, aby si zákazník z návštěvy neodnesl „pouze“ minci, ale také zážitek, popisují pořadatelé soutěže.

Prodejně vévodí velký pult ve tvaru kulatého razidla, ve kterém si zákazníci mohou prohlédnout to nejnovější a nejzajímavější z aktuální nabídky. Důraz na tradici českého řemesla podtrhuje i interiér, který je dozdoben lustry z dílny dalšího českého výrobce-společnosti Preciosa. Inspektoři ocenili také využití multimediální obrazovky pro prezentaci historie společnosti a způsobu ražení mincí. Další body přinesla prodejně i vstřícná a ochotná obsluha. Gratulujeme k zaslouženému prvnímu místu.

Místo, kde se rodí šperky. Prodejna je zároveň zlatnickou dílnou.

Snubní prsteny z e-shopu? To není úplně ono, tvrdí jejich prodejce. Nakoukněte do dílny, kde se rodí šperky

Prodejna šperků JK Jitka Kudláčková získala v loňském ročníku soutěže Visa Czech Top Shop, jejímž mediálním partnerem je i Newstream, celkové třetí místo. Do šperkařství, které najdete v pražské Michli, vyrazil i redaktor spolupracujícího webu mistoprodeje.cz Jiří Roth, aby tam vyslechl příběh jednoho s láskou dělaného řemesla. Za srdcaře je v tomto příběhu zlatnice Jitka Kudláčková Mlynarčíková a její manžel Dušan.

Přečíst článek

Minimalismus v kulisách sportu

Rakouská společnost Intersport přináší do ČR koncept vyvinutý pro rakouský trh, který cílí na náročné zákazníky v oblasti sportovního vybavení. Pražská prodejna v OC Westfield Chodov je zařízená v moderním minimalistickém designu s použitím udržitelných materiálů.

Inspektoři ocenili velice dobrou navigaci a jednoduchou orientaci na prodejně, která nabízí široký sortiment a rozprostírá se na ploše o rozloze 1000 metrů čtverčních. Zboží je rozděleno podle aktivit a figuríny oblečené ve stylu jednotlivých sportů pomáhají zákazníkům najít konkrétní segment. Povedené je i využití moderních technologií, které zákazníkům nabízejí doplňující informace o zboží. Skvělými známkami inspektoři ohodnotili i personál prodejny.

Pražská prodejna v OC Westfield Chodov je zařízená v moderním minimalistickém designu s použitím udržitelných materiálů. mistoprodeje.cz, užito se svolením

Zahrada kolem i na dlani 

Třetí příčku květnového kola obsadila česká společnost Botanicus vyrábějící přírodní kosmetiku a potraviny. Většinu surovin potřebných pro výrobu si pěstují v BIO kvalitě na vlastních zahradách, které jsou součástí areálu prodejny v Ostré u Lysé nad Labem. Zahrady slouží nejenom k produkci surovin pro výrobu, ale jsou otevřené i pro veřejnost. Zákazníci se tak zde mohou na vlastní oči přesvědčit, odkud kosmetika pochází a jak se použité rostliny pěstují.

Soutěž Visa Top Shop navázala další cenná partnerství
video

Soutěž Visa Czech Top Shop navazuje silná partnerství

Společnost InstoreConsultingEU, která zaštiťuje unikátní soutěže Visa Czech Top Shop, Visa Slovak Top Shop a Visa Hungarian Top Shop, podepsala memorandum o spolupráci s Asociací českého tradičního obchodu. Zároveň uzavřela partnerskou smlouvu se společnostmi Bank ID a KnowInstore, které díky svému zaměření vnesou do soutěže expertízu především v oblasti digitalizace a nových technologií. Soutěž Visa Top Shop je analogií žebříčku michelinských restaurací. Inspektoři soutěže ikognito navštevují a hodnotí nominované prodejny. 

Přečíst článek

Kromě zahrad najdete v areálu i Centrum řemesel, kde je možnost prohlédnout si postup výroby přírodní kosmetiky i jiných tradičních řemeslných výrobků. Propojení nákupu s prezentací vlastní podstaty podniku posouvá zákaznický zážitek na vyšší úroveň, což naši inspektoři ocenili vysokými známkami. Skvělé hodnocení si zasloužil i design samotné prodejny podtrhující koncept a hodnoty celé společnosti.

Většinu surovin potřebných pro výrobu biokosmetiky si společnost Botanicus pěstuje sama v zahradách sousedících s prodejnou. mistoprodeje.cz, užito se svolením

Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Bikecentrum Radotín

Chceme, aby vztah se zákazníkem trval celý život, říkají ocenění prodejci kol

Jet na rozhovor do úžasné cykloprodejny, jejíž majitelé cyklistikou žijí, lze jenom na kole. Nesmí vadit lehký deštík, ani sedm stupňů nad nulou. A tak jednoho rána náš spolupracovník Tomáš Hájek sedl na bicykl své dcery, protože mu jeho vlastní někdo ukradl, a vyrazil do Ski a Bike Centrum Radotín, které vyhrálo v roce 2022 cenu VISA Czech Top Shop za měsíc duben a stalo se v této soutěži také celkovým vítězem za rok 2022. Jel tam vyzpovídat bikerového srdcaře Lukáše Prince a jeho manželku Kateřinu.

Přečíst článek

video

Nákup lega může být hravý zážitek i pro dospělé, ocenili inspektoři soutěže Visa Czech Top Shop

Letošní, již třetí, ročník soutěže Visa Czech Top Shop otevřel svou lednovou výhrou LEGO® Store na pražském Chodově. U prodejny inspektoři soutěže ocenili, že není jen obyčejným místem, kde se prodává stavebnice, ale rájem pro milovníky těchto barevných kostiček. Prodejna bodovala nejen díky unikátnímu konceptu, ale také díky užití digitálních technologií, výbornému personálu nebo lokálním referencím na českou kulturu. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme