Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Ocenění Česko platí kartou vyhrála prodejna Maxík Milevsko

Ocenění Česko platí kartou vyhrála prodejna Maxík Milevsko
místoprodeje.cz, užito se svolením
 nst
nst

Kategorie Česko platí kartou soutěže Visa Czech Top Shop zná svého vítěze za druhé pololetí roku 2023. Nejúspěšnější prodejnou ze všech zapojených do projektu se stala prodejna Maxík Milevsko. Nabízí vše, co běžné domácnosti mohou potřebovat, a nově i digitální platby.

Reklama

Prodejna Maxík Milevsko otevřela v dubnu 2023 a nabízí široký sortiment zboží sestavený tak, aby zákazníci našli na jednom místě vše, co potřebují. Obchod tak usnadňuje nakupování zákazníkům ze širokého okolí. Mohou zde nakoupit potraviny, drogerii, textil, domácí potřeby a mnoho dalšího.

„Je skutečně skvělé, že i v menších městech je možné rozvinout a úspěšně provozovat obchod, který splňuje nejpřísnější kritéria. Je zde velká šíře sortimentu i možnost digitální platby. Zákazník zde najde vše důležité,“ shrnul Pavel Vinkler, ředitel odboru podnikatelského prostředí a vnitřního obchodu Ministerstva průmyslu a obchodu.

Ocenění si převzal majitel obchodu Van Dung Bui s manželkou Pham Thi Tuyet Mai. Za pořadatele soutěže jim osobně na prodejně pogratulovali Director, Acceptance & Acquirers ze společnosti Visa Josef Kunčar a manažerka projektu Visa Czech Top Shop Markéta Němcová.

Program Česko platí kartou, který probíhá pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, umožňuje začínajícím firmám nebo těm, které dosud terminál neměly, vyzkoušet přijímání plateb kartou až na půl roku zdarma. Nejzajímavější prodejny, které se tohoto programu účastní, oceňuje ve speciální kategorii právě soutěž Visa Czech Top Shop. Newstream je mediálním partnerem této soutěže.

Víc než jen prodejna. GymBeam v pražském Karlíně je rájem pro nadšence do fitness

Na jednom místě v pražském Karlíně se přirozeně a nenuceně střetává prodej zboží spolu s místem setkávání GymBeam komunity. Za svůj nadstandardní přístup k zákazníkům si prodejna sportovní výživy, fitness doplňků a sportovního oblečení odnesla nejvyšší ocenění v listopadovém kole soutěže maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop. Newstream je mediálním partnerem soutěže. Ocenění si z rukou manažera soutěže Jiřího Berana převzala Lenka Lukáčová, Head of Local Marketing pro GymBeam v Česku a na Slovensku.

Přečíst článek

Prodávají duši v peří. Z knihkupectví Martinus v Brně se lidem nechce odejít

Vítejte doma, knihomolové! Knihkupectví Martinus v Brně přišlo s neotřelým konceptem literární kavárny. Vůně knih, čerstvě pražené kávy a pohodlná křesílka navozují intimní, skoro až domácí atmosféru a vybízejí k listování knihou, která návštěvníkovi zrovna padla do oka. Čas tu ubíhá tak nějak jinak. Nejen proto si prodejna v nákupním centru Velký Špalíček vysloužila zlato v prosincovém kole retailové soutěže Visa Czech Top Shop. Newstream je partnerem tohoto ocenění.

Přečíst článek

Vítězná prodejna Decathlon

Přestěhovaný Decathlon si odnáší zlato z říjnového kola soutěže Visa Czech Top Shop

Po zářijovém kole Visa Czech Top Shop, ve kterém zabodovala nová prodejna Rock Point v Praze, se i v říjnu na první příčku dostal sport, respektive nedávno přestěhovaná prodejna Decathlon.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Supermodelka Kate Moss letos oslavila padesátiny

„Mládí vpřed“ už neplatí. Stárnoucí generace X převrací svět módy

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme