Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Investiční produkty v ČSOB bude řídit Marcela Suchánková

Marcela Suchánková, ČSOB
ČSOB, užito se svolením
 nst
nst

S účinností od 1. prosince 2022 se Marcela Suchánková stala ředitelkou české pobočky KBC Asset Management a generální ředitelkou ČSOB Penzijní společnosti. Zároveň se stala výkonnou ředitelkou Investičních produktů ve skupině ČSOB. V těchto pozicích nahradila Martina Vaška, který se v rámci skupiny ČSOB přesunul do pozice generálního ředitele Hypoteční banky a ČSOB Stavební spořitelny.

Reklama

„Marcela se po skoro šesti letech, kdy byla členkou představenstva ČSOB, přesouvá do oblasti řízení investičních produktů. Bude tak zodpovědná za služby a produkty, které jsou pro naše klienty stále důležitější, a to nejen v tak dynamické době, kterou zažíváme. Marcela má dlouhodobé zkušenosti na poli spoření a investic, o to více se těším na spolupráci, díky které budeme pokračovat v našich úspěších, obchodním růstu a v inovativních řešeních, kterými pomáháme našim klientům zhodnocovat peníze a zodpovědně myslet na budoucnost,“ říká k personálním změnám Jiří Vévoda, člen představenstva ČSOB zodpovědný za oblast Řízení financí a investičních služeb.

Marcela má za sebou 25 let zkušeností v bankovnictví. Do skupiny ČSOB nastoupila v roce 1997. Prošla řadou oblastí, od komunikace až po retail a vývoj produktů. Vykonávala také roli obchodní a později generální ředitelky ČSOB Penzijní společnosti. Významné profesní zkušenosti si přináší z role členky představenstva ČSOB, kterou vykonávala mezi lety 2017 až 2022. Zde byla zodpovědná za oblasti IT, HR, Operations, Právní a Facility Management.

Marcela vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, fakultu informatiky a statistiky, obor informační management a MBA na US Business School Prague.

Marcela je vdaná, má dvě děti a dva psy. Ve svém volném čase se věnuje rodině, kondičně běhá, cvičí jógu a má ráda hory.

Banka roku 2022, vítězové

Bankou roku je Komerční banka, pojišťovnou opět Kooperativa

V hlavní kategorii 21. ročníku Mastercard Banka roku zvítězila Komerční banka, ocenění Pojišťovna roku získala Kooperativa. Ocenění Bankéř roku obhájil generální ředitel České spořitelny Tomáš Salomon. Pojišťovákem roku se stal generální ředitel finanční skupiny UNIQA v ČR a SR Martin Žáček.

Přečíst článek

Jan Sadil, jemuž se říká „táta hypoték“, bude řídit skupinu pro udržitelný rozvoj JRD

„Táta hypoték“ Jan Sadil přechází k udržitelnému byznysu. Bude řídit JRD

Někdejší generální ředitel Hypoteční banky a také člen představenstva ČSOB Jan Sadil se od února 2023 stane generálním ředitelem (CEO) skupiny JRD.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme