Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Hračky ovládly lednové kolo soutěže maloobchodních prodejen

Český výrobce dřevěných hraček a komponentů Detoa zvítězil v lednovém kole soutěže Visa Czech Top Shop 2024
místoprodeje.cz, užito se svolením
 nst
nst

Tradiční český výrobce dřevěných hraček Detoa zabodoval v lednovém kole soutěže Visa Czech Top Shop. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Reklama

Návštěva Detoa muzea a prodejny hraček je zážitek pro celou rodinu. Firma vyrábí malé dřevěné komponenty, jako jsou perly a knoflíky, od roku 1908. Později k sortimentu přidala i dětské dřevěné hračky. Dnes jí patří titul největšího a nejstaršího výrobce dřevěných hraček, komponentů do společenských her a dřevěných perliček v České republice.

V Jiřetíně pod Bukovou v Jizerských horách, kde společnost sídlí, najdete ráj pro děti a všechny milovníky hraček. Kromě podnikové prodejny mohou zákazníci navštívit muzeum hraček, jehož součástí je i exkurze do výroby. Ta končí v podnikové prodejně, která nabízí nejenom dřevěné hračky včetně legendárního Krtečka, ale také různé druhy dřevěných komponentů, které lze nakoupit na váhu do sáčku.

Se zakoupeným sáčkem můžete pokračovat do přilehlých kreativních dílniček, kde mohou nejenom děti popustit uzdu své fantazii a ze zakoupených dřevěných dílků vyrobit cokoliv přijde na mysl. V dílničce je k dispozici veškeré náčiní ke kreativnímu tvoření. Návštěva Detoa prodejny zdaleka není jen o nákupu, ale o skvělém zákaznickém zážitku pro celou rodinu, který je rozhodně důvodem, proč místo navštívit.

Nadšenci do gastra to tam milují 

Nejnovější prodejna s restaurací JIP Svět potravin otevřela 1. listopadu 2023 v Brně v ulici Pražákova. Koncept prodejny je opravdu jedinečný, na prodejní ploše o rozloze 6000 m2 zákazníci naleznou nadstandartní sortiment zboží, výrobnu čerstvých těstovin a mozzarelly, pěstírnu bylinek nebo vlastní pekárnu.

Dále nechybí champagne bar, pivní palác, samoobslužná nebo steakovou restaurace. Přímo na prodejně je také kavárna s pražírnou kávy nebo sushi point s čerstvě vyrobenými produkty. Prodejna je určená jak pro koncové zákazníky, tak pro profesionály, kteří zde nakupují zboží do svých provozů. Kromě výjimečně široké nabídky a jedinečného konceptu ocenili inspektoři soutěže Visa Czech Top Shop také podařenou navigaci a příjemný personál.

Prodejna JIP Svět potravin získala druhé místo v soutěži VCTS 2024 místoprodeje.cz, užito se svolením

Nonstop nákupy

Nově otevřená prodejna s potravinami Flop Top ve Vimperku nabízí jako jediná prodejna v regionu nákup i mimo běžnou provozní dobu. Funguje totiž v nonstop režimu 24/7. Mimo klasickou otevírací dobu je možné do prodejny vstoupit pomocí aplikace, která umožní samoobslužný nákup. Kromě této inovace se v prodejně nachází i koncept Top Bistro s nabídkou rychlého občerstvení a bohatého výběru hotových jídel. Mimo zmíněné inovace ocenili naši inspektoři také přehledné vystavení zboží, dobré značení a navigaci obchodem.

Non stop prodejna potravin Flop Top ve Vimperku se umístila na třetím místě v lednovém kole soutěže VCTS 2024 místoprodeje.cz, užito se svolením

Prodávají duši v peří. Z knihkupectví Martinus v Brně se lidem nechce odejít

Vítejte doma, knihomolové! Knihkupectví Martinus v Brně přišlo s neotřelým konceptem literární kavárny. Vůně knih, čerstvě pražené kávy a pohodlná křesílka navozují intimní, skoro až domácí atmosféru a vybízejí k listování knihou, která návštěvníkovi zrovna padla do oka. Čas tu ubíhá tak nějak jinak. Nejen proto si prodejna v nákupním centru Velký Špalíček vysloužila zlato v prosincovém kole retailové soutěže Visa Czech Top Shop. Newstream je partnerem tohoto ocenění.

Přečíst článek

Víc než jen prodejna. GymBeam v pražském Karlíně je rájem pro nadšence do fitness

Na jednom místě v pražském Karlíně se přirozeně a nenuceně střetává prodej zboží spolu s místem setkávání GymBeam komunity. Za svůj nadstandardní přístup k zákazníkům si prodejna sportovní výživy, fitness doplňků a sportovního oblečení odnesla nejvyšší ocenění v listopadovém kole soutěže maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop. Newstream je mediálním partnerem soutěže. Ocenění si z rukou manažera soutěže Jiřího Berana převzala Lenka Lukáčová, Head of Local Marketing pro GymBeam v Česku a na Slovensku.

Přečíst článek

Nobilis Tilia získala ocenění v soutěži Visa Czech Top Shop

Nobilis Tilia postoupila do finále soutěže Visa Czech Top Shop

Prodejna a čajovna české firmy Nobilis Tilia získala od inspektorů nejvyšší známky v červencovém kole soutěže Visa Czech Top Shop. Tím si prodejna zajistila postup do finále mezi dvanáct nejlepších prodejen letošního roku.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Tržby v maloobchodě v Česku v lednu zrychlily meziroční růst na 2,4 procenta

Lidé konečně utrácí. Tržby za potraviny zaznamenaly po 20 měsících poklesu růst

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme