Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Víc než jen prodejna. GymBeam v pražském Karlíně je rájem pro nadšence do fitness

Víc než jen prodejna. GymBeam v pražském Karlíně je rájem pro nadšence do fitness
místoprodeje.cz, užito se svolením
 nst
nst

Na jednom místě v pražském Karlíně se přirozeně a nenuceně střetává prodej zboží spolu s místem setkávání GymBeam komunity. Za svůj nadstandardní přístup k zákazníkům si prodejna sportovní výživy, fitness doplňků a sportovního oblečení odnesla nejvyšší ocenění v listopadovém kole soutěže maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop. Newstream je mediálním partnerem soutěže. Ocenění si z rukou manažera soutěže Jiřího Berana převzala Lenka Lukáčová, Head of Local Marketing pro GymBeam v Česku a na Slovensku.

Reklama

Obchod se nachází ve vzdušných a otevřených prostorách v přízemí administrativní budovy na Rohanském nábřeží. Design interiéru je moderní a minimalistický. Vzhled prodejny ale v tomto případě není to hlavní, co zaujalo hodnotitele. Obchod totiž slouží i jako komunitní centrum a místo k setkávání fanoušků značky a sportu.

Prodejna GymBeam

GymBeam Fitness Hub zabodoval v listopadovém kole soutěže Visa Czech Top Shop

Specialista na sportovní výživu, doplňky a fitness oblečení GymBeam získal zlato v listopadovém kole soutěže kamenných prodejen Visa Czech Top Shop (VCTS). Ocenění si odnáší také prodejny Keen a Mango.

Přečíst článek

GymBeam zde pořádá různé eventy, skupinová cvičení jako například lekce jógy. „Nejde nám pouze o vzhled interiéru a exteriéru nebo vybavení prodejny, ale také o možnost setkávat se s našimi zákazníky přímo v naší prodejně, budovat komunitu prostřednictvím eventů, které tady organizujeme, a poskytnout tak našim zákazníkům i fyzický zážitek,“ doplnila Lenka Lukáčová.

V prodejně najdete široký sortiment zboží – výživové doplňky, potraviny, sportovní a fitness oblečení nebo posilovací nářadí. Vše, včetně cvičebních pomůcek, si můžete na prodejně vyzkoušet. GymBeam sází na vlastní produkty – najdete zde privátní značky nejenom potravin a doplňků, ale také oblečení a strojů.

Místo, kde se rodí šperky. Prodejna je zároveň zlatnickou dílnou.

Snubní prsteny z e-shopu? To není úplně ono, tvrdí jejich prodejce. Nakoukněte do dílny, kde se rodí šperky

Prodejna šperků JK Jitka Kudláčková získala v loňském ročníku soutěže Visa Czech Top Shop, jejímž mediálním partnerem je i Newstream, celkové třetí místo. Do šperkařství, které najdete v pražské Michli, vyrazil i redaktor spolupracujícího webu mistoprodeje.cz Jiří Roth, aby tam vyslechl příběh jednoho s láskou dělaného řemesla. Za srdcaře je v tomto příběhu zlatnice Jitka Kudláčková Mlynarčíková a její manžel Dušan.

Přečíst článek

Dalším bodem pro GymBeam je bezesporu jejich bezobalová sekce – přímo na prodejně si můžete do vlastních nádob zakoupit oříšky, semínka a různé druhy proteinu nebo si dokonce umlít kešu či mandle a vyrobit si tak vlastní čerstvé ořechové máslo. V obchodě najdete i sekci chlazených nápojů a dresingů.

V interéru jsou umístěné LCD obrazovky, které promítají vlastní obsah – například rozhovory se sportovci a ambasadory značky. Prostory prodejny fungují i jako místo, kde Gym Beam tvoří svůj obsah na sociální sítě a natáčí vlastní podcast.

„Za Visa Czech Top Shop mám velkou radost, že jsme dnes mohli předat ocenění právě prodejně GymBeam. Jejich koncept je přesně to, v co věříme i my – že retail už není jen o samotném prodeji, ale také o vytváření zákaznického zážitku, předávání hodnot značky a propojování se zákazníky,“ řekl Jiří Beran.

Bikecentrum Radotín

Chceme, aby vztah se zákazníkem trval celý život, říkají ocenění prodejci kol

Jet na rozhovor do úžasné cykloprodejny, jejíž majitelé cyklistikou žijí, lze jenom na kole. Nesmí vadit lehký deštík, ani sedm stupňů nad nulou. A tak jednoho rána náš spolupracovník Tomáš Hájek sedl na bicykl své dcery, protože mu jeho vlastní někdo ukradl, a vyrazil do Ski a Bike Centrum Radotín, které vyhrálo v roce 2022 cenu VISA Czech Top Shop za měsíc duben a stalo se v této soutěži také celkovým vítězem za rok 2022. Jel tam vyzpovídat bikerového srdcaře Lukáše Prince a jeho manželku Kateřinu.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme