Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Hledání zaměstnanců & práce s pomocí AI od DreamJobs nově na newstream.cz

Hledání zaměstnanců & práce s pomocí AI od DreamJobs nově na newstream.cz
Newstream
 nst
nst

Zpravodajský server newstream.cz se zaměřením na ekonomiku a business nově spolupracuje s inovativním HR portálem DreamJobs. Inzeráty pracovních pozic a životopisy uchazečů tak nyní najdou i čtenáři serveru newstream.cz.

Reklama

„Oslovilo nás, že platforma DreamJobs využívá umělou inteligenci. Pojmu AI v kontextu zaměstnávání se lidé většinou obávají, proto nás oslovilo, že může i pomáhat,“ říká ředitelka vydavatelství Newstream Agency Tereza Zavadilová. Službu na doméně dreamjobs.newstream.cz prezentuje newstream právě sloganem „AI vezme lidem práci. Ale Vám ji najde.“

„Zprávy z oblasti HR a leadershipu včetně personálií typu přestupy manažerů jsou pro nás na newstream.cz důležitý a velmi čtený content, vidíme na číslech, že čtenáře oslovuje. Proto jsme rádi, že tento obsah můžeme rozšířit i o konkrétní službu vyhledávání zaměstnanců a pozic,“ dodala Zavadilová.

Milan Mahovský, CEO dream.job, k tomu říká: „Spoluprací s newstream.cz se snažíme přispět k další modernizaci HR. Na webové stránce newstream.cz, v záložce „Najdi práci“ tak najdete pracovní portál, který umožňuje inovativní hledání práce, které pomocí AI zjednodušuje proces vyhledávání pracovních nabídek a zvyšuje šance, že uchazeči získají práci, která bude odpovídat nejen jejich kvalifikaci, ale také osobním cílům. Věříme, že tato služba bude přínosná pro čtenáře newstream.cz.“

Dream.jobs je recruitment technologický start-up, který se zaměřuje na automatizaci a digitalizaci náborového procesu pomocí umělé inteligence, v souladu s nejnovějšími trendy a technologiemi. V České republice je členem globálního programu Microsoft for Startups a spoluvlastní jej společnost Datasentic an ATOS, která je obchodována na pařížské burze. Dream.jobs je podporován venture fondem Zero Gravity Capital a Evropským fondem pro regionální rozvoj (ERDF) prostřednictvím Operačního programu Integrovaná infrastruktura (OPII).

Newstream.cz je byznysový web, který vznikl v červenci 2021 a vydává jej Newstream Agency. Zaměřuje se na ekonomické zpravodajství, zprávy z firem, financí, realit a chytrého lifestylu včetně rozhovorů, komentářů, reportáží, videí, podcastů a videorozhovorů, oslovuje měsíčně 1 milion čtenářů. Pořádá odborné a společenské eventy a networkingové Cluby. Newstream Agency od roku 2023 vydává také tištěný byznysově-lifestylový magazín s názvem Newstream CLUB. 

Osobní značka, kariéra

Tradiční kariéra skončila. Co teď s ní?

Práce a profese už nemají dřívější stabilitu skoro pro nikoho. Pro klid v duši a budoucnost je tedy nutné přehodnotit dřívější názory. Profesní cesta člověka se měni v něco nového, už neexistuje lineární cesta k úspěchu, zamýšlí se April Rinne v aktuální eseji prestižního Harvard Business Review (HBR). Newstream.cz články z HBR na základě licence přináší pravidelně.

Přečíst článek

Newstream vydává třetí číslo magazínu newstream CLUB. Tématem je odkaz, hvězdou František Kinský

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází. Na obálce je František Kinský, hvězdami čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková, Luděk Sekyra, Zbyněk Frolík nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme