Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Obchodní tým Newstreamu posiluje Markéta Podhrazská

Markéta Podhrazská posiluje obchodní tým newstream.cz
Newstream
 nst
nst

Obchodní tým Newstream Agency, vydavatele zpravodajského webu zaměřeného na ekonomiku a byznys Newstream.cz, posílila zkušená obchodní manažerka Markéta Podhrazská. Bude se z pozice Business Development Manager starat o klienty v týmu Moniky Panochové, která přišla do Newstream.cz začátkem roku. 

Reklama

„Markéta se vrací po rodičovské dovolené naplno zpět do obchodního světa. Na starosti bude mít agenturní a přímý prodej všech projektů Newstream.cz. Pohybuje se v mediálním světe již 13 let a já jsem moc ráda, že se naše cesty zase protnuly,“ uvedla Monika Panochová.

Markéta naposledy působila na pozici Bussines Development Manager napříč tituly A11, předtím řídila agenturní obchod v týdeníku Euro. Ve vydavatelství Mafra měla na starosti VIP klientelu a pět let pracovala jako key account manager v Mladé frontě pro deník E15 a týdeník Euro.

„Spolupráce s Newstream.cz je pro mě nová výzva, na kterou se opravdu těším. Newstream.cz  je sice nováčkem na poli webových platforem, ale už teď má velmi dobře nakročeno být mezi TOPkou nejsilnějších ekonomických titulů. Těším se z této příležitosti, jelikož zde mohu zúročit své letité zkušenosti z ekonomicko-byznysových projektů. Velkou devizou pro mě byl kolektiv „newstreamáků”, jelikož všechny moc dobře znám a vím jakou práci odvádějí,“ říká Markéta Podhrazská.

Monika Panochová, obchodní ředitelka Newstream Agency.

Newstream.cz posiluje. Obchodní ředitelkou je Monika Panochová

Do vedení Newstream Agency, vydavatele zpravodajského byznysového webu Newstream.cz, nastupuje zkušená manažerka Monika Panochová. Bude z pozice ředitelky obchodu vést obchodní tým a rozvíjet přímou inzerci a další klientské projekty. 

Přečíst článek

Newstream.cz je nezávislý zpravodajský web se zaměřením na byznys, který letos oslaví dvouleté výročí a během své existence se propracoval mezi největší české ekonomické weby. Podrobně se věnuje zpravodajství z financí a realit. Newstream Agency vydává i tištěný magazín Realitní Club v rámci stejnojmenné obsahové platformy. Nové číslo Realitního Clubu vyjde 24. dubna.

„Posílení obchodu reflektuje rozvoj aktivit našeho webu, také eventů a tištěných magazínů. Kromě existujících zpravodajských a obsahových projektů chystáme letos nový exkluzivní magazín. Dobrý obchod je i v médiích předpokladem úspěchu a Markéta je skvělá obchodnice,” říká CEO Newstream Agency Tereza Zavadilová.

Redakce Newstream.

Redakce Newstream.cz spouští Realitní Club

Trh realit se rychle otáčí, přináší to nové výzvy a témata. Newstream.cz spouští Realitní Club, který zahrnuje podcast, magazín, eventy a speciál na webu včetně oborově zaměřeného newsletteru.  

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme