Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Newstream vydává třetí číslo magazínu newstream CLUB. Tématem je odkaz, hvězdou František Kinský

Newstream vydává třetí číslo magazínu newstream CLUB. Tématem je odkaz, hvězdou František Kinský
Newstream
 nst
nst

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází. Na obálce je František Kinský, hvězdami čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková, Luděk Sekyra, Zbyněk Frolík nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Reklama

Vytvářet věci, které přežijí generace. To je jeden z megatrendů, které se v současnosti v globální společnosti prosazují. Projevuje se to v byznysu velkých společností, ale také v rodinných firmách. 

„Roztříštěná pozornost je jedním z nejdůležitějších znaků současnosti. Ale stejně jako se vinylové desky staly nečekanou součástí éry hudebních streamovacích služeb, začíná se prosazovat také nový fenomén – snaha vytvářet věci opravdové, hodnotné, s dlouhodobou vizí. Zkrátka vytvářet odkaz. Proto jsme se na tento megatrend zaměřili,“ říká šéfredaktor newstream CLUB Stanislav Šulc. „Věnujeme se tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí,“ dodává Šulc. 

Letos jde o první číslo magazínu newstream CLUB. V dubnu vyjde nový výtisk specializovaného časopisu Realitní Club. 

„Vidíme rostoucí zájem o print mezi čtenáři i obchodními partnery. Zároveň vycházíme vstříc i mnoha čtenářům a rozšiřujeme distribuční možnosti o prodej elektronické verze magazínu prostřednictvím našeho e-shopu,“ říká ředitelka vydavatelství Newstream Agency Tereza Zavadilová. 

Newstream.cz je byznysový web, který vznikl v červenci 2021 a vydává jej Newstream Agency. Zaměřuje se na ekonomické zpravodajství, zprávy z firem, financí, realit a chytrého lifestylu včetně rozhovorů, komentářů, reportáží, videí, podcastů a videorozhovorů. Pořádá odborné a společenské eventy a networkingové Cluby. Newstream Agency od roku 2023 vydává také tištěný byznysově-lifestylový magazín s názvem newstream CLUB. Investorem newstreamu je miliardář a finančník Radomír Lapčík. 

Magazín je v tištěné verzi k dostání v síti PNS nebo online i ve formě předplatného. Elektronickou verzi aktuálního čísla zakoupíte i v našem e-shopu.

Tým newstream.cz pokřtil nový magazín Newstream CLUB

Na slavnostní křest nového magazínu Newstream CLUB přišla řada osobností byznysu i veřejného života. Na dobročinné účely se vydražilo 101 tisíc korun.

Přečíst článek

Obálka nového magazínu Newstream CLUB 2

Jak dostat dítě na Oxford? Vychází nový magazín Newstream CLUB

Jak dostat dítě na Oxford? To je podtitul druhého čísla magazínu Newstream CLUB, který právě vychází a je k dostání je v síti trafik Lagardère a online. Tématem magazínu je návod, jak globálně uspět, jak dobýt svět a užít si ho.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Obálka nového magazínu Newstream CLUB

Newstream vydává první číslo magazínu Newstream CLUB, přinese články z Harvard Business Review 

Přečíst článek

Zapletalová: Největším luxusem a nejdražší investicí je čas. I proto by jej měly začít ženy dávat i sobě

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme