Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Chcete zažít budoucnost? Ukáže vám ji nové Volvo EX90 v rámci exkluzivní roadshow

Chcete zažít budoucnost? Ukáže vám ji nové Volvo EX90 v rámci exkluzivní roadshow
Volvo Cars
Komerční spolupráce

Automobilka Volvo posouvá úroveň bezpečnosti na zcela novou úroveň díky inteligenci své nové vlajkové lodi.

Reklama

Švédská automobilka Volvo se proslavila důrazem na vysokou bezpečnost svých vozů. V tomto úsilí nepolevuje a s nejnovějším modelem, plně elektrickým EX90, se dostává doslova do nových sfér díky „inteligenci“, kterou toto mohutné a reprezentativní SUV oplývá. Plejáda senzorů, extrémní výpočetní výkon, který podporuje činnost bezpečnostních systémů, a k tomu vyspělý elektrický pohon zajišťující suverénní jízdní výkony díky maximálnímu výkonu až 380 kW a točivému momentu, kterému nechybí mnoho do tisícovky newtonmetrů!

To vše je jenom malá část všech kvalit, kterými se může nové Volvo EX90 pochlubit. Nevěříte? Přijďte se o tom přesvědčit osobně a navštivte některou ze zastávek exkluzivní roadshow, která proběhne od 12. do 22. dubna. Stačí se zaregistrovat u některého z autorizovaných prodejců vozů Volvo a můžete se doslova setkat s budoucností.

Volvo vyrobilo svůj poslední „nafťák“. Skončí v muzeu

Volvo vyrobilo svůj poslední „nafťák“. Skončí v muzeu

Volvo ukončilo výrobu dieselů. Poslední vůz s naftovým motorem sjel z výrobní linky v úterý ráno ve švédské továrně Torslanda. Šlo o model XC90. SUV vystaví v muzeu, které automobilka brzy otevře v Göteborgu.

Přečíst článek

Komfortně, bezpečně a daleko…

Volvo EX90 se stává novou vlajkovou lodí automobilky. Velké SUV dostalo vyvážené proporce a eleganci tvarů hodnou děl velkých sochařských mistrů. Všestranně využitelné SUV nabídne na jedno nabití dojezd až 600 kilometrů díky baterii o nadstandardní kapacitě 111 kWh. Její energie přitom může nejen pohánět automobil, brzy bude také schopna napájet elektrická zařízení, nebo dokonce celý dům.

Obrovský a luxusní vnitřní prostor je pak jako stvořený pro rodinné cesty za zábavou a dobrodružstvím. Není divu. Vůz je dlouhý přes pět metrů a široký více než dva metry! Hravě tak může poskytnout prostor až sedmi cestujícím. Nejmodernější asistenční systémy, z nichž některé mají v tomto voze svou premiéru, se přitom postarají, aby byly všechny cesty maximálně bezpečné, a to nejen pro cestující, ale také pro ostatní účastníky provozu. Na rozdíl od řidiče, který se může unavit nebo udělat chybu, se senzory nového Volva EX90 neunaví nikdy. Například vyspělý laserový senzor LiDAR dokáže snímat situaci před vozidlem i při vysokých dálničních rychlostech, ve dne i v noci. Spatří i to, co leží zcela mimo možnosti lidského zraku stovky metrů před vozidlem. Díky jeho informaci pak mohou bezpečnostní systémy včas zasáhnout. Nové Volvo EX90 je díky tomu víc než jen dopravní prostředek. Je to parťák na cesty, který se stará, který rozumí svým cestujícím i svému okolí. A k tomu všemu je učenlivý. Neustálým vyhodnocováním dat a aktualizacemi vzdáleným přístupem je stále lepší a bezpečnější…

Model EX90 je nejvyspělejší a nejbezpečnější vozidlo, jaké kdy u Volva navrhli a vyrobili. Je esencí nejmodernějších technologií, bezpečnosti a komfortu. Přijďte se podívat a sami se přesvědčit, jak vypadá budoucnost.

Volvo Cars sníží podíl ve výrobci elektromobilů Polestar

Volvo prchá od nerentabilního Polestaru. Chce se zaměřit na vlastní bateriovou technologii

Švédský výrobce osobních aut Volvo Cars sníží podíl ve výrobci elektromobilů Polestar Automotive Holding a přestane tohoto nerentabilního výrobce elektromobilů i financovat, aby se mohl soustředit na vlastní bateriovou technologii.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Jak poznat nebankovní půjčky, kde opravdu půjčí?

Jak poznat nebankovní půjčky, kde opravdu půjčí? To nechte na nás

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme