Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Kousek od Brna se bude stavět miliardový projekt. Nabídne hlavně bydlení pro mladé

Developerský projekt Tři dvory
Se svolením DRFG
Petra Jansová
pej

Developerský projekt na místě bývalého královského mlýna u Brna má nového majitele. Multifunkční areál s tržní hodnotou jedné miliardy vlastní investiční skupina DRFG.

Reklama

Developerský projekt Tři Dvory nabídne 159 bytů různých velikostí, od jednopokojových (1+kk) po čtyřpokojové (4+kk), s převahou prostornějších bytů ve velikostech 3+kk a 4+kk. Rezidenční komplex v budoucnu doplní obchodní centrum nebo mateřská škola. 

Projekt cílí především na mladé rodiny a singles. Prioritou je cenová dostupnost. „Vzhledem k rostoucím cenám nemovitostí v posledních letech bylo při plánování projektu naším záměrem vytvořit moderní cenově dostupné bydlení, které bude na pěkném a zajímavém místě, ale zároveň nabídne také dobré dopravní spojení do Brna,” říká Josef Šilhánek, ředitel realitní divize DFGR Real Estate.

Jak se lokalita promění se můžete podívat do následující galerie.

V Brně do půl hodiny

Újezd u Brna se nachází jenom několik kilometrů od centra moravské metropole, zhruba 45 minut vlakem a 30 minut autem.

Stavbu zaštítí DRFG Home ze skupiny DRFG a bude vybrán subjekt, který bude stavbu řídit. DRFG Real Estate projekt nabyla od předchozích vlastníků s právoplatným územním rozhodnutím a ve spolupráci s architektonickým studiem knesl kynčl architekti pracuje na finální podobě projektu a na získání stavebního povolení.

Stavba by měla být zahájena na jaře roku 2024 a finální dokončení je plánováno na jaro 2026.

DRFG se podílí i na developmentu komplexu Ister Tower v Bratislavě, areálu Smetanka Park v Olomouci nebo Rezidence Spojovací v pražských Vysočanech. Celkem v Česku a Polsku spravuje nemovitosti a developerské projekty v hodnotě 25 miliard korun.

Rezidenční projekt Green - Michalovice

DRFG postaví u Mladé Boleslavi bytový komplex se stovkou apartmánů

V blízkosti golfového hřiště v Mladé Boleslavi v Michalovicích začala investiční skupina DRFG stavět nový bytový komplex. Do roku 2024 by zde měla vzniknout více jak stovka bytů od malometrážních až po velké apartmány. Projekt Green s celkovou rozlohou pozemku 11 tisíc metrů čtverečních má tržní hodnotu 634,6 milionů korun, uvedla pro newstream.cz mluvčí DRFG Monika Brichtová.

Přečíst článek

Výstavba bytů v České republice - ilustrační foto

DRFG investuje miliardy v Olomouci. Postaví tu byty a kanceláře

Investiční skupina DRFG koupila letos v březnu pozemky v blízkosti olomouckého hlavního nádraží a do roku 2025 zde postaví vícefunkční areál složený z bytů, maloobchodních prostor a kanceláří. Projekt má hodnotu 2,6 miliardy korun.

Přečíst článek

Praha se stává vlastníkem cenných pozemků u meandrů Botiče v Hostivaři.

Na pozemek u Botiče si brousili zuby developeři, koupila ho Praha. Stavět na něm nebude

Orná půda u Botiče v Hostivaři se má v budoucnu proměnit na relaxační zónu. Praha koupila pozemek za téměř osm milionů korun.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme