Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

UniCredit Bank zvedá sazby na spořicích i běžných účtech

Zájem o spořicí účty se zvedá
iStock
 nst
nst

UniCredit Bank svým klientům s běžnými účty Open či Top zvýšila od února úrokové sazby na dvě procenta, to platí pro částky do 500 tisíc korun. Pro klienty, kteří hledají vyšší sazby, upravila UniCredit Bank i nabídku termínovaných vkladů, přičemž termínovaný vklad na šest měsíců má sazbu 2,5 procenta, na rok 3 procenta – a to bez omezení částky nebo počtu termínovaných vkladů na klienta, uvedla banka.

Reklama

„Klientské ohlasy z posledních dnů deklarují nejenom zvýšený zájem o spořicí účty, ale také o termínované vklady. Komplexní nabídka UniCredit Bank má okamžitou likviditu, ale také zhodnocení pro vyšší částky bez limitu a podmínek aktivity. Navíc banka poskytuje u spořicího účtu v kombinaci s účtem Open a Top také garanci úrokové sazby do konce března příštího roku," uvedl mluvčí banky Petr Plocek. 

bankovní přepážka

Trinity Bank zvedá sazbu na spořicím účtu. Nově nabízí úrok 3,18 procenta ročně

Trinity Bank zlínského miliardáře Radomíra Lapčíka obratem reaguje na zvýšení úrokových sazeb ČNB a zvedá úrok na spořicím účtu. Nově bude vklady bez omezení jejich výše úročit 3,18 procenty ročně.

Přečíst článek

UniCredit Bank dále nabízí spořící produkt Duet plus, který kombinuje jednorázový tříměsíční termínovaný vklad vedený v českých korunách s pětiprocentní sazbou u termínovaného vkladu na šest měsíců, s podmínkou investování 50 procent prostředků. Od 7. února pak poskytuje banka stávajícím klientům, kteří mají původní U Konto a zatím nevyužili účty Open nebo Top, zcela nový Spořicí účet Save se sazbou dvě procenta opět s garancí do 31. března 2023, a to do částky 500 tisíc korun.

Běžné účty Open a Top jsou oproti základnímu účtu Start od UniCredit Bank vylepšené o speciální benefity v podobě cashbacku, cestovního pojištění či pojištění karet, osobních věcí a nákupů na internetu.

Kromě programu U-šetřete, přehledného internetového bankovnictví Online Banking a mobilního bankovnictví Smart Banking, mohou klienti očekávat od účtu Open jeden běžný účet v korunách, jeden běžný účet v eurech, jeden spořicí účet v korunách, platební kartu Visa Standard a neomezené výběry hotovosti ze všech bankomatů v Česku i zahraničí. Účet Top pak navrch nabídne ještě jeden běžný účet v dolarech a platební kartu Visa Premium.

Zlaté slitky

Zlato nyní klidně nakupujte. Ale jen trošku

S investováním do zlata opatrně. Za posledních deset let žlutý kov zhodnotil v polovině letošního ledna v dolaru, v němž se ve světě obchoduje, o 12,7 procenta, ročně průměrně o 1,2 procenta. Po přepočtu do korun se dočkal zhodnocení o sedmnáct procent, ročně průměrně o 1,6 procenta. Při průměrné roční inflaci v letech 2012 až 2021 čítající v Česku 2,1 procenta to značí, že zlato nepředstavovalo ani příslovečnou ochranu před inflací, za niž je často vydáváno.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Sazbu začínající šestkou má u spořicího účtu už jen trojice bank. Bez složitých podmínek to jsou jen dvě

Přečíst článek
Mobilní bankovnictví, ilustrační foto

Trinity Bank zvýšila úrok u spořicího účtu. Mezi tuzemskými bankami je výjimkou

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme