Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Nepropásněte nominace do soutěže Manažer roku. Čas máte jen do 25. března

Nepropásněte nominace do soutěže Manažer roku. Čas máte jen do 25. března
PR, soutěž Manažer roku
Newstream & Partner

Nominovat nové naděje pro české podnikání v soutěži Manažer roku je možné už jen do 25. března. Newstream je mediálním partnerem akce.

Reklama

Už v polovině dubna rozhodne specializovaná desetičlenná porota o tom, kteří talentovaní manažeři si odnesou ocenění v celkem devíti kategoriích soutěže Manažer roku.

Letošní vyhlášení se vrací zpět do původního termínu z předcovidových let, čímž se i přirozeně načíná další třicetiletka této celorepublikové soutěže.

„Loňským ročníkem se pomyslně uzavřel formát, se kterým jsme si prošli několika dekádami. Pro letošní rok koncept doznal několika změn, které sami nominovaní tak i partneři soutěže hodnotí pozitivně. K letošnímu vyhlášení tedy vzhlížíme s velkým očekáváním,“ říká projektová manažerka soutěže Kateřina Božková.

Hloubková prověrka 

Účast v soutěži Manažer roku nikdy nebyla úplně snadná, nicméně inovovaný koncept nabízí ještě hlubší možnost hodnocení soutěžících manažerů. „Osobně jsem přesvědčena, že tato soutěž by neměla být pro každého. A je naprosto v pořádku, že do účasti musí soutěžící nějakou energii investovat. Manažera roku si je zkrátka třeba odmakat,“ uzavírá debatu o novém konceptu Ladislava Fialová, headhunterka a psycholožka a také členka Hodnotitelské komise.

A proč se do soutěže přihlásit? Díky množnosti srovnávání s ostatními manažery se hodně dozvíte o nominovaných, ale možná ještě více sami o sobě, říká za pořadatele Božková. Zodpovězení tolika položených otázek totiž znamená kompletní interní revizi vlastností, schopností a výkonu každého jednoho manažera. 

Soutěž pořádá Česká manažerká asociace, která více než tři dekády vyhledává a oceňuje úspěšné manažerské osobnosti Česka. Tradičně se na předních příčkách umisťují zástupci průmyslu. 

Neváhejte do 31. ročníku soutěže nominovat vašeho favorita se silným manažerským příběhem. Učiníte tak na webu www.manazerroku.cz. Přihlášky se uzavírají už 25. března 2024.

Šéfka Zásilkovny Simona Kijonková končí. Oceňovanou manažerku čeká role investorky

Šéfka Zásilkovny Kijonková končí. Vrhne se na investice

Oceňovaná manažerka a zakladatelka Zásilkovny Simona Kijonková končí s podnikatelskými aktivitami. Po exitu ze skupiny Packeta ji čeká především dráha investorky.

Přečíst článek

Kateřina Božková: Chceme hodnotit manažerské schopnosti a dovednosti, ne to, do jakého těla se člověk narodil

Kateřina Božková: Hodnotíme manažerské schopnosti a dovednosti. Ne to, do jakého těla se člověk narodil

Česká manažerská asociace sdružuje lidi z celé republiky a prostřednictvím soutěže Manažer roku jim umožňuje předvést své dovednosti a poměřit se s ostatními. Vedení projektu se před dvěma lety ujala Kateřina Božková, která letos připravuje už třetí ročník soutěže, tentokrát navíc v novém formátu. Jejímu týmu se podařilo proměnit zavedený koncept a udělat první krok k modernizaci jinak spíše tradiční soutěže. „Mám pocit, že důvěru jsem získala především tím, že co řeknu, to udělám. Nejsem člověk, který by sliboval vzdušné zámky,“ říká Kateřina Božková.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme