Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Jen pro vyvolené. Luxusní apartmány mají perfektní výhled na pražské dominanty

Prezidentské apartmá hotelu Four Seasons
Zdeněk Pečený/Newstream
Zdeněk Pečený

Unikátní výhledy, které ale stojí balík. Prezidentské apartmány pražského hotelu Four Seasons s výhledem na Karlův most či Pražský hrad začínají na 100 tisících korunách za noc.

Reklama

Pražský hotel Four Seasons patří k absolutní špičce ubytovacích zařízení v české metropoli. Hotel otevřel v únoru 2001 jako první hotel luxusního řetězce ve střední a východní Evropě. Za bezmála čtvrtstoletí se etabloval na místním trhu a patří mezi první volbu zahraničními celebritami i politiky. Tomu pomáhá i unikátní lokalita hned u Karlova mostu s panoramatem Pražského hradu hned na druhé straně Vltavy.

Hotel má hned dvě prezidentské apartmá, která jsou pojmenovaná podle toho, kam nabízejí výhled. První je Charles Bridge a druhý Prague Castle. Jeden tedy nabízí výhled na Karlův most a druhý na Pražský hrad. Každý je zařízený v trochu jiném stylu, tak aby reprezentoval část hotelu, ve které se nachází. Hotel se totiž skládá z budovy barokní, neoklasicistní a moderní. Oba apartmány se ale drží klasického stylu značky Four Seasons, žádná moderna se určitě konat nebude.

Apartmány, takzvané Presidential Suites, mají 155 metrů čtverečních a dají se rozšířit o sousední pokoje až na čtyř ložnicový apartmán. U obou nechybí ani „spíž“ se samostatným vstupem, aby personál donášející jídlo nerušil obyvatele apartmánu.

Osobně bych volil apartmán na druhém podlaží s výhledem na Karlův most. Stojí totiž od 4 tisíc eur (100 tisíc korun) za noc, druhý prezidentský apartmán začíná na 5 tisících eur. Přitom i první jmenovaný výhled na Hrad má.

Mandarin Oriental Singapur

Zrenovovaný Mandarin Oriental v Singapuru odráží ambice celého městského státu

Loňská rekonstrukce za 2,3 miliardy vdechla do singapurského Mandarin Oriental nové barvy a život. Také připomněla, jak moc se malý stát za poslední dvě dekády rozvinul.

Přečíst článek

V hotelovém řetězci Malmaison ve městě Oxford se můžete ubytovat ve vězení

Je libo dovolenou za mřížemi? V Oxfordu se můžete ubytovat ve vězeňské cele

Dříve se tu nocovalo zadarmo, ale většina lidí se přesto snažila této zkušenosti vyhnout. Ano, v anglickém Oxfordu se můžete ubytovat v bývalé vězeňské cele.

Přečíst článek

Bufet v hotelu Hilton Old Town

Kam na rodinný brunch? Hotel Hilton Prague Old Town zaujme pestrou nabídkou i dětským koutkem

Přemýšlíte o brunchi s rodinnou? Možnou volbou pro vás by mohl být pražský hotel Hilton Prague Old Town. Kromě bohaté nabídky totiž poskytuje i velký dětský koutek pro ty nejmenší. A co vše je v nabídce? To se dozvíte níže - v novém seriálu serveru Newstream o tom, kam v Praze vyrazit s rodinou na brunch.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Lávka HolKa

Prestižní americký deník láká cestovatele na 36 hodin do Prahy. To je zoufale málo, reagují čtenáři

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme