Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Jen pro vyvolené. Luxusní apartmány mají perfektní výhled na pražské dominanty

Prezidentské apartmá hotelu Four Seasons
Zdeněk Pečený/Newstream
Zdeněk Pečený

Unikátní výhledy, které ale stojí balík. Prezidentské apartmány pražského hotelu Four Seasons s výhledem na Karlův most či Pražský hrad začínají na 100 tisících korunách za noc.

Reklama

Pražský hotel Four Seasons patří k absolutní špičce ubytovacích zařízení v české metropoli. Hotel otevřel v únoru 2001 jako první hotel luxusního řetězce ve střední a východní Evropě. Za bezmála čtvrtstoletí se etabloval na místním trhu a patří mezi první volbu zahraničními celebritami i politiky. Tomu pomáhá i unikátní lokalita hned u Karlova mostu s panoramatem Pražského hradu hned na druhé straně Vltavy.

Hotel má hned dvě prezidentské apartmá, která jsou pojmenovaná podle toho, kam nabízejí výhled. První je Charles Bridge a druhý Prague Castle. Jeden tedy nabízí výhled na Karlův most a druhý na Pražský hrad. Každý je zařízený v trochu jiném stylu, tak aby reprezentoval část hotelu, ve které se nachází. Hotel se totiž skládá z budovy barokní, neoklasicistní a moderní. Oba apartmány se ale drží klasického stylu značky Four Seasons, žádná moderna se určitě konat nebude.

Apartmány, takzvané Presidential Suites, mají 155 metrů čtverečních a dají se rozšířit o sousední pokoje až na čtyř ložnicový apartmán. U obou nechybí ani „spíž“ se samostatným vstupem, aby personál donášející jídlo nerušil obyvatele apartmánu.

Reklama

Osobně bych volil apartmán na druhém podlaží s výhledem na Karlův most. Stojí totiž od 4 tisíc eur (100 tisíc korun) za noc, druhý prezidentský apartmán začíná na 5 tisících eur. Přitom i první jmenovaný výhled na Hrad má.

Mandarin Oriental Singapur

Zrenovovaný Mandarin Oriental v Singapuru odráží ambice celého městského státu

Loňská rekonstrukce za 2,3 miliardy vdechla do singapurského Mandarin Oriental nové barvy a život. Také připomněla, jak moc se malý stát za poslední dvě dekády rozvinul.

Přečíst článek

V hotelovém řetězci Malmaison ve městě Oxford se můžete ubytovat ve vězení

Je libo dovolenou za mřížemi? V Oxfordu se můžete ubytovat ve vězeňské cele

Dříve se tu nocovalo zadarmo, ale většina lidí se přesto snažila této zkušenosti vyhnout. Ano, v anglickém Oxfordu se můžete ubytovat v bývalé vězeňské cele.

Přečíst článek

Bufet v hotelu Hilton Old Town

Kam na rodinný brunch? Hotel Hilton Prague Old Town zaujme pestrou nabídkou i dětským koutkem

Přemýšlíte o brunchi s rodinnou? Možnou volbou pro vás by mohl být pražský hotel Hilton Prague Old Town. Kromě bohaté nabídky totiž poskytuje i velký dětský koutek pro ty nejmenší. A co vše je v nabídce? To se dozvíte níže - v novém seriálu serveru Newstream o tom, kam v Praze vyrazit s rodinou na brunch.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Hotel Kempinski Portorož

OBRAZEM: Kde bydlet na pobřeží Slovinska? Odpovědí je hotel Kempinski Portorož

Přečíst článek
Obývací část s výhledem na Špilberk

OBRAZEM: Vyzkoušeli jsme nejdražší hotelový pokoj v Brně. Stojí za tu cenu?

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme