Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

FOTOGALERIE: Eva Čerešňáková vydala další knihu, tentokrát o pouti do Compostely. Pokřtila ji s celebritami

Modelka a moderátorka Eva Čerešňáková vydala novou knihu.
Stanislav Šulc / Newstream
 nst
nst

Moderátorka, bývalá vicemiss ČR a filantropka Eva Čeřešňáková včera pokřtila na společenské akci v hotelu Augustine Luxury Collection svou další knihu s názvem Úlet civilizované holky: Moje cesta do Santiaga.

Reklama

Novou knihu Evy Čerešňákové, která zábavnou formou a s řadou fotografií ilustruje její pouť do Santiaga de Compostela, pomohly pokřtít české celebrity. Akci moderovala modelka Lucie Křížková, křtila bývalá miss Eliška Bučková, farář Zbigniew Czendlik a herečka Denisa Pfauserová, která stejnou pouť už sama absolvovala, dokonce dvakrát. Mezi hosty se objevily různé osobnosti, například Jaromír Jágr s partnerkou Dominkou Branišovou, Eliška Coolidge Hašková, která byla také kmotrou, či Felix Slováček.

„Mile mě překvapilo, jaké množství zpráv a reakcí jsem při svém putování do Santiaga dostávala a že o Camino de Santiago uvažuje hodně lidí. Rozhodla jsem se tedy o svou zkušenost podělit a svou pouť sepsat. Už při cestě jsem si psala deník, takže knížka je opravdu hodně autentická a dělím se nejen o to, co mě na cestě potkalo a co jsem zažila, ale i o to, co jsem zažívala uvnitř, duchovně,“ popisuje Eva, co jí vedlo k vydání knihy.

„Pouť do Santiaga de Compostela byla úžasnou zkušeností a přála bych zažít něco podobného každému. Žít jen tady a teď, řešit jen aktuální problémy typu kudy půjdu, kde budu spát, kde si dám něco k jídlu a zjistit, s jakým málem si ve skutečnosti vystačíme. Ta cesta je určitě očišťující a i když jsem místy byla na kraji sil, byla pro mě i zábavná,“ dodává Eva Čerešňáková, která pro newstream.cz natáčí diskusní pořad Eva Talks.

Knihu vydalo nakladatelství Návrat domů. Partnery křtu byl Augustine Hotel Prague, luxusní cukrárna Ollies, Hawaii, Office a Vinný dům, o náladu se postaralo hudební Duo Divine. Kniha je již druhým autorským počinem Evy Čerešňákové, prvotinou je publikace Miss, sny versus realita, která reflektuje její zkušenost ze soutěže krásy, kterou absolvovala.

Sledujte pořad Evy Čerešňákové Eva Talks

Eva Čerešňáková na charitativní akci fondu 4U2

Charitativní večer fondu 4U2 vynesl půl milionu

Peníze získané během akce bývalé finalistky miss a moderátorky Evy Čerešňákové půjdou na vybudování školy v Bangladéši.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Farářka Martina Viktorie Kopecká a moderátorka Eva Čerešňáková
video

Z platu farářky bych si v Praze nezaplatila ani nájem, říká farářka Martina Viktorie Kopecká

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme