Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Charitativní večer fondu 4U2 vynesl půl milionu

Eva Čerešňáková na charitativní akci fondu 4U2
Nadační fond 4U2
Stanislav Šulc

Peníze získané během akce bývalé finalistky miss a moderátorky Evy Čerešňákové půjdou na vybudování školy v Bangladéši.

Reklama

Více než 500 tisíc korun se podařilo vybrat během charitativní garden party Nadačního fondu 4U2. Vedle peněžních darů hostů se na úspěšném výtěžku podílela také aukce. Mezi nabízenými předměty byly například dva exteriérové obrazy výtvarnice Heleny Leisztner, ručně vyráběná skleněná váza proslulé sklárny Rückl, investiční sud české whisky TREBITSCH, zlaté náušnice s diamanty a akvamarínem od Korbička šperky a také voucher na dvě noci v prezidentském apartmá hotelu Augustine.

„Díky všem, kteří přispěli, splnil se mi sen a věřím, že se podaří druhou školu v Bangladéši postavit. Vážím si toho, že žiju v nadbytku i zemi, kde máme mír, a tak je pro mě pomoc dětem žijícím v jednom z nejchudších států na světě opravdu tím nejkrásnějším narozeninovým dárkem. Věřím, že díky úspěšné akci se pozitivně změní životy stovky dětí,“ prohlásila organizátorka akce a bývalá česká vicemiss Eva Čerešňáková. Té se již dříve podařilo v asijské zemi jednu školu otevřít, rozpočet na druhou se vyšplhal zhruba na 50 tisíc dolarů, tedy více než milion korun.

Nečekaný host z Hollywoodu

Na akci vystoupil přední český jazzový a swingový zpěvák Jan Smigmator, který dokončuje se zpěvačkou Dashou nové album, dále instrumentální Duo Divine složené z houslové virtuosky Kateřiny Lískovcové a violoncellinstky Iris Morisákové. Dále hostům zazpívala i Elizabeth Kopecká. Právě ona pak stojí za tím, že na akci zavítal i Orlando Bloom. Působí v produkci u filmu a díky tomu se již dříve při jednom z natáčení seznámila s Orlandem Bloomem.

„Na charitativní akci v hotelu Augustine se s ním neplánovaně potkala na chodbě a pozvala ho na své vystoupení. On pozvání přijal a dorazil i se svým pejskem. Samozřejmě mám z takového překvapení a nečekaného hosta na akci při příležitosti mých narozenin velkou radost. Moc mě potěšilo, že přišel,“ uvedla k překvapení večera Čerešňáková.

Partnery akce byli: Hotel Augustine, vinařství Vinný Dům, Korbička šperky, Coca Cola BHC Česko a Slovensko, Česká whisky TREBITSCH, Ferrero / Raffaello, ROsound, Letícia, Xitee, sklárna Rückl, cukrárna Ollies, zmrzlinárna Crème de la crème, umělkyně Helena Leisztner, módní značka My.pled, společnost Hawaii, mediálními partnery akce byli newstream.cz, moda.cz a Choice. Všichni umělci vystoupili na akci bez nároku na honorář.

Projekt 4U2 (For You Too aneb Pro tebe také) se zaměřuje na podporu vzdělávání a výživy dětí z Bangladéše. Jeho iniciátorkou je moderátorka Eva Čerešňáková, která Bangladéš v roce 2009 a v roce 2016 navštívila.

Dubrovník, Jaderské moře

Češi na Jadranu. Jezdí tam na dovolenou i kupovat nemovitosti

Češi do Chorvatska nejezdí jen na dovolenou, ale i kupovat nemovitosti. Nejlevněji se tam dá pořídit byt za 1,5 milionu korun.

Přečíst článek

Virgil Abloh

Miliardář Bernard Arnault koupil majoritu v módním brandu Off-White

Zakladatel Off-White Virgil Abloh je považován za klíčového muže současné módy a od roku 2018 je vlivným designérem v Arnaultově impériu LVMH.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Štefan Margita a Eva Čerešňáková
video

Opera mě v mládí vůbec nezajímala. Začal jsem vlastně náhodou, říká Štefan Margita

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme