Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Hledaný výraz: eva talks

Moderátorka Eva Čerešňáková si povídá s Martinem Zounarem
video

Dobré divadlo se uživí i samo, říká Martin Zounar

Martin Zounar své diváky v posledních měsících překvapuje změnou vizáže. Dodržováním striktních stravovacích pravidel se mu podařilo zhubnout třicet kilogramů a už si může s přáteli znovu zahrát fotbal a věnovat se i jiným sportům. "Už to se mnou bylo vážně tragické. Skoro jsem si ani nedokázal zapnout přeskáče," vzpomíná na doby, kdy mu bylo nejhůř.

Přečíst článek

EP Events and Production ocení nejlepší firemní podcasty

Mezi přihlášenými podcasty jsou zastoupeny velké společnosti i sólo podnikatelé. Společně se utkali ve třech kategoriích - Nejlepší moderátor, Technické zpracování a Dlouhodobý přínos. Newstream je mediálním partnerem ocenění.

Přečíst článek
Eva Talks, Lilia
video

Mateřská je práce na plný úvazek, říká Lilia Khousnoutdinová

Lilia Khousnoutdinová vystudovala politologii a historii na univerzitě v Oxfordu a dál Gender & Development na London School of Economics. Od té doby se věnuje projektům a propagaci rovnoprávnosti žen a mužů. Prosazuje také komfortnější přístup k ženám v průběhu těhotenství, při porodu i po něm. 

Přečíst článek
video

Alopecie dokáže člověka vyřadit ze života, říká zakladatelka nadace Kolibříci pomáhají

Lenka Šourková založila nadaci Kolibříci pomáhají v roce 2020. Od té doby pomohla desítkám lidí, které onemocnění alopecií (autoimunitní porucha, která způsobuje padání vlasů - pozn. red.) částečně vyřadilo ze života. Pro pacienty s alopecií vytvořila podpůrné centrum, jenž nemocným, kteří se mnohdy potýkají kvůli své odlišnosti s šikanou, pomáhá i po psychické stránce.

Přečíst článek
Bára Nesvadbová v pořadu Eva VIP Talks Evy Čerešňákové
video

Fond Be Charity již poskytl handicapovaným lidem přes padesát milionů korun, říká Bára Nesvadbová

Moderátorka Eva Čerešňáková v pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Tentokrát si do studia pozvala spisovatelku Báru Nesvadbovou. Hovořily o fondu Be Charity, který pomáhá lidem s handicapem, a který Bára založila. „Do dnešního dne se nám již podařilo zaměstnat 196 lidí s handicapem,” říká spisovatelka s tím, že fond se věnuje dospělým i dětem. 

Přečíst článek
video

Vstoupit na trh je lehké, uspět už ne, říká Zavadilová z newstream.cz

Zpravodajský web newstream.cz letos oslaví třetí výročí. Jak se buduje nové médium? Co přinese rok 2024 do ekonomiky? Odpovídala v pořadu Eva Talks moderátorce Evě Čerešňákové spoluzakladatelka a šéfka newstream.cz Tereza Zavadilová.

Přečíst článek
video

Zvažujeme výstavbu solární elektrárny, říká pražský arcibiskup Jan Graubner

Moderátorka Eva Čerešňáková v pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. S kamerou tentokrát navštívila pražského arcibiskupa Jana Graubnera a hovořila s ním o odpuštění i novém modelu financování církve.

Přečíst článek
video

Kurty, hotel, letiště, to byl můj život, říká Andrea Sestini Hlaváčková

Moderátorka Eva Čerešňáková v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Před kamery tentokrát přišla bývalá profesionální tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. „Úspěšná tenistka je třicet týdnů na cestách, musí si odříct domov a přátele,“ říká olympijská medailistka, která kariéru ukončila ve 33 letech. 

Přečíst článek
Modelka a moderátorka Eva Čerešňáková píše i knihy
video

Vánoční speciál Eva Talks: Silné ženské vzory mohou být inspirací pro všechny, říká Eva Čerešňáková

Moderátorka a modelka Eva Čerešňáková připravila v letošní roce pro Newstream TV seriál videorozhovorů se zajímavými lidmi. V pořadu Eva Talks hovořila s inspirativními lidmi o jejich životních příbězích. Podívejte se na sestřih nejzajímavějších momentů pořadu.

Přečíst článek
Farář Zbigiew Czedlnik

Farář Zbigniew Czendlik: Čím je nebe temnější, tím víc hvězdy záři

Tragická událost, která se ve čtvrtek odehrála, zasahuje nás všechny a zasáhla i mě osobně. Ztráta života je tou největší ztrátou, jakou si můžeme představit, a je mi nesmírně líto, že k něčemu takovému došlo. 

Přečíst článek
Moderátorka Eva Čerešňáková a farář Zbigniew Czedlnik
video

Mám pocit, že šíleně běžím, říká farář Zbigniew Czendlik

Moderátorka Eva Čerešňáková v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Před kamery tentokrát s vánočním poselstvím přišel katolický farář Zbigniew Czendlik. Ve svém poselství dává lidem naději, když říká: Tma nad světlem nikdy nezvítězí, a Vánoce jsou světlo. Rozhovor se konal před čtvrteční tragédií na pražské Filozofické fakultě, té následně na své stránce uvedl: „Tragédie na fakultě v Praze se nějak dotýká nás všech...Myslím zvláště na ty, kteří přišli o své blízké.“ 

Přečíst článek
Daniela Brzobohatá a Eva Čerešňáková
video

Nikdy mi nevadilo ukazovat se na veřejnosti, říká Daniela Brzobohatá

Moderátorka Eva Čerešňáková v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Před kamery tentokrát přišla Daniela Brzobohatá a přiblížila zajímavosti z nedávné svatby.

Přečíst článek
Štefan Margita a Eva Čerešňáková
video

Opera mě v mládí vůbec nezajímala. Začal jsem vlastně náhodou, říká Štefan Margita

Moderátorka Eva Čerešňáková v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Před kamery tentokrát přišel Štefan Margita. Ten poradil mladým zpěvákům, jak si nezničit hlas a rozpovídal se o své čtyřicetileté kariéře na operních scénách. Také nechal diváky nahlédnout do byznysu spojeném s operou.

Přečíst článek
Ewa Farna je absolutní Českou slavicí
video

VIDEO: Absolutní česká slavice Ewa Farna otevřeně o podnikání i osobním životě

Návrat na trůn oslavila při udílení Českých slavíků zpěvačka Ewa Farna. Stala se zpěvačkou roku a s největším počtem hlasů také absolutní vítězkou ankety, jejíž hlavním partnerem je Trinity Bank. Kapelou roku byli vyhlášeni Kabáti, zpěvákem roku je Marek Ztracený. Jak Ewa Farna dokáže propojovat osobní a profesní život? A proč jsou v současnosti české zpěvačky trendy? Sledujte její rozhovor s Evou Čerešňákovou v pořadu Eva Talks.

Přečíst článek
Eva Čerešňáková a Lucie Křížková
video

Vše se rychle vrací do normálu, říká o návratu manžela z vězení Lucie Křížková

Eva Čerešňáková, moderátorka, bývalá modelka a Česká vicemiss v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Před kamery tentokrát přišla Lucie Křížková. Bývalá Miss, dnes úspěšná moderátorka a občasná modelka hovoří o návratu svého muže z vězení.  

Přečíst článek

News box

Realitní společnost CPI Property Group loni 📈 zvýšila konsolidovaný hrubý provozní zisk (EBITDA) o 28,1 procenta na 778 milionů eur (19,7 miliardy korun). Celkové příjmy pak vzrostly o 32,1 procenta na 1,69 miliardy eur. Firma, jejímž většinovým vlastníkem je český miliardář Radovan Vítek.
Při leteckých úderech na severozápadě Sýrie dnes brzy ráno zahynulo nejméně 4️⃣2️⃣ lidí, informovala exilová Syrská organizace pro lidská práva (SOHR). Podle ní jsou mezi oběťmi syrští vojáci a nejméně šest členů libanonského hnutí Hizballáh. 
Rusko v noci na dnešek podniklo další rozsáhlý vzdušný útok na Ukrajinu, která hlásí poškození  energetické infrastruktury v různých částech země. Odstávky v dodávkách elektřiny hlásí Dněpropetrovská a Charkovská oblast, píše na svém ruskojazyčném webu stanice BBC. 
V oblíbené počítačové 🎮 hře Fortnite je nově možné navštívit kyjevské náměstí Nezávislosti, zvané Majdan. Na speciálně vytvořené mapě se nebojuje, ale setrváním na ní hráči přispívají na obnovu nemocnice u Mykolajivu na jihu Ukrajiny, kterou zničily ruské útoky ve více než dva roky trvající válce. 
Při izraelských úderech mířených na oblast nedaleko Halabu (Aleppa) na severu Sýrie zahynulo podle agentury AFP nejméně 3️⃣6️⃣ syrských vojáků. Izrael podle exilové Syrské organizace pro lidská práva (SOHR) cílil na sklady zbraní poblíž mezinárodního letiště.
Reklama
Doporučujeme