Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde
Katarína  Krajčovičová

Katarína Krajčovičová

Je projektová a obchodní manažerka Newstreamu. Její specializací je tvorba brandu a strategická komunikace. Dosavadní kariéru má spojenou především se světem start-upů. Účastnila se mezinárodního akcelerátoru Wayra CEE v Praze, podílela se na komunikační strategii kampaně Equal Pay Day 2021, kde působila i v mentoringovém týmu. Zajímá ji téma osobního rozvoje.

články autora

Lukáš Kovanda v pořadu Značka: Osobně
video

Lukáš Kovanda: Lidé říkají, že je mě hodně. Chci ale jen popularizovat ekonomii

„Vím, že moje osobní značka polarizuje. Část lidí mě nesnáší, druhá část uznává,“ uvedl v rozhovoru pro Newstream Lukáš Kovanda, český ekonomický komentátor a hlavní ekonom Trinity Bank. „Lidé kritizují, že se vyjadřuji k širokému záběru věcí,“ uvedl v pořadu Značka: Osobně Kataríny Krajčovičové.

Přečíst článek
video

Cristina Muntean: Výstřednost nevadí. Autentičnost je nejlepším marketingem

V současnosti sociální sítě podporují obraz dokonalé sebeprezentace. Chceme zapadnout, což je přirozená lidská potřeba. „Osekáváním všeho, co si myslíme, že není dokonalé a nepatří k nám, ztrácíme na autenticitě,“ upozorňuje Cristina Muntean, expertka na osobní značku a strategickou komunikaci. „Když komunikujeme svůj osobní faktor bizarnosti beze strachu, naše osobní značka se stává nezapomenutelnou,“ dodává Cristina v pořadu Newstreamu s názvem Značka: Osobně.

Přečíst článek
Jan Bubeník v pořadu Značka: Osobně
video

Jan Bubeník: Každý něco sbírá. Já sbírám vztahy

„Dostávám otázky, jak dělám networking. Já ho ale nedělám, přirozeně se o lidi zajímám a snažím se být užitečný.“ Prozradil na sebe v pořadu Newstreamu Značka: Osobně Jan Bubeník, zakladatel a majitel jedné z prestižních headhunterských společností v České republice Bubeník Partners. „Když budujete vztahy transakčně, je to z toho cítit,“ dodal.

Přečíst článek
video

Adriana Jahňáková: Jak se připravit na krizi? Chce to odolnost

Vše co děláte, o vás něco vypovídá. Osobní brand tvoříte i na základě toho, jestli přijdete brzy, pozdě nebo vůbec, míní Adriana Jahňáková, CEO společnosti Lego pro ČR a SR. „Čím silnější osobní značku člověk má, tím jistěji se může cítit i v případě krize na pracovním trhu," dodala. Adriana byla první hostkou nové videosérie Newstreamu. Pořad jsme nazvali Značka: Osobně. Katarína Krajčovičová si do něj zve vlivné osobnosti se zajímavou profesní cestou.

Přečíst článek
Ursula von der Leyenová, šéfka EK

„Patetické, nekonkrétní, vzletné!“ i tak reagovali europoslanci na vystoupení Leyenové

Reakce na výroční projev šéfky Evropské komise Ursuly von der Leyenové před europoslanci se nesl nejen v pozitivním duchu a oceňování uskutečněných kroků. Výčitky a připomínky přicházely z řad europoslanců několika frakcí. Některým v proslovu chyběl sociální rozměr a konkrétní opatření, jak se mají občané chovat v nadcházejícím období.

Přečíst článek
Sanna Marinová, finská premiérka v EP

Finská premiérka europoslancům: Tato krize není naše první ani poslední. Musíme si pomáhat

V projevu před poslanci Evropského parlamentu finská premiérka Sanna Marinová reagovala na přetrvávající válku mezi Ukrajinou a Ruskem, jejíž důsledek prožívá Evropa v energetické krizi a narůstající inflaci. Řešení je podle ní v náhradě fosilních paliv za udržitelné zdroje energie a snížení tak energetické závislosti na Rusku. Marinová zároveň vyjádřila lítost nad důvěrou, kterou Evropa vůči Putinovi v minulosti zachovávala.

Přečíst článek
Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová

Slovensko se bojí invaze. Varovali jsme dlouho dopředu, říkají politici

„Jedná se o konflikt mezi Ruskem a USA,“ prohlásil bývalý premiér Slovenska a šéf strany Smer Robert Fico. Bývalý ministr financí Ivan Mikloš naopak právě expremiéra Fica označil za jednoho z politiků, kteří dlouhodobě podněcovali protizápadní nálady na Slovensku.

Přečíst článek
osobní rozvoj

Top 5 českých podcastů k osobnímu rozvoji. Kým se nechat inspirovat?

Téma osobního rozvoje v posledních letech plní mediální prostor. Není nouze o články, videa a také podcasty o tom, jak být šťastnější, zdravější, bohatší nebo třeba jak si najít ideálního partnera, práci. Přísliby milionových výdělků při práci z pláže se to jen hemží. Otázkou je, kde hledat kvalitní obsah v moři balastu a ošumělých slov o životním štěstí? S vědomím, že se pouštíme do neklidných vod subjektivních názorů, jsme vybrali Top 5 českých podcastů, které byste si neměli nechat ujít.

Přečíst článek

News box

Čínská technologická společnost Huawei Technologies loni zaznamenala největší 📈 růst za poslední čtyři roky. Čistý zisk meziročně zvýšila o 144,5 procenta na 87 miliard jüanů (282,5 miliardy korun). Firma se zotavuje z amerických sankcí, dařilo se hlavně spotřebitelskému segmentu a vyšší byl i příjem z nových činností, jako jsou komponenty pro chytrá auta, uvedla dnes firma.
Japonský akciový index Nikkei 225 za uplynulý fiskální rok zpevnil o rekordních 12.328 bodů, a 📈 posílil tak o 44 procent. Japonským akciím pomáhá zájem ze strany zahraničních investorů, který umocňuje slabý kurz jenu a také očekávání, že japonská centrální banka bude pokračovat v uvolněné měnové politice. Fiskální rok v Japonsku končí v březnu.
Tádžické bezpečnostní složky tento týden zadržely 9️⃣ lidí, kteří podle nich mají vazby na podezřelé z teroristického útoku v koncertní síni u Moskvy a na Islámský stát-Chorásán, tedy afghánskou odnož tohoto teroristického uskupení. S odvoláním na bezpečnostní zdroj v této středoasijské zemi to dnes uvedla agentura Reuters.
Japonsko  obnoví finanční pomoc úřadu OSN pro palestinské uprchlíky UNRWA, kterou v lednu spolu s více než desítkou zemí pozastavilo kvůli tomu, že Izrael obvinil několik zaměstnanců tohoto úřadu z terorismu.
Realitní společnost CPI Property Group loni 📈 zvýšila konsolidovaný hrubý provozní zisk (EBITDA) o 28,1 procenta na 778 milionů eur (19,7 miliardy korun). Celkové příjmy pak vzrostly o 32,1 procenta na 1,69 miliardy eur. Firma, jejímž většinovým vlastníkem je český miliardář Radovan Vítek.
Při leteckých úderech na severozápadě Sýrie dnes brzy ráno zahynulo nejméně 4️⃣2️⃣ lidí, informovala exilová Syrská organizace pro lidská práva (SOHR). Podle ní jsou mezi oběťmi syrští vojáci a nejméně šest členů libanonského hnutí Hizballáh. 
Rusko v noci na dnešek podniklo další rozsáhlý vzdušný útok na Ukrajinu, která hlásí poškození  energetické infrastruktury v různých částech země. Odstávky v dodávkách elektřiny hlásí Dněpropetrovská a Charkovská oblast, píše na svém ruskojazyčném webu stanice BBC. 
V oblíbené počítačové 🎮 hře Fortnite je nově možné navštívit kyjevské náměstí Nezávislosti, zvané Majdan. Na speciálně vytvořené mapě se nebojuje, ale setrváním na ní hráči přispívají na obnovu nemocnice u Mykolajivu na jihu Ukrajiny, kterou zničily ruské útoky ve více než dva roky trvající válce. 
Při izraelských úderech mířených na oblast nedaleko Halabu (Aleppa) na severu Sýrie zahynulo podle agentury AFP nejméně 3️⃣6️⃣ syrských vojáků. Izrael podle exilové Syrské organizace pro lidská práva (SOHR) cílil na sklady zbraní poblíž mezinárodního letiště.
Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme