Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

ZDR Investments přikoupila čtyři retail parky za půl miliardy

ZDR retail park Hlubovká
ZDR Investments / užito se svolením
Veronika Kudrnová
vku

Skupina ZDR Investments koupila čtyři retailové parky v celkové hodnotě půl miliardy korun. Akvizicemi rozšířila své portfolio na 55 nemovitostí v celkové hodnotě 9,7 miliardy korun.

Reklama

Skupina nemovitostních fondů ZDR Investments přidala do svého portfolia další čtyři nemovitosti. Jde o nově vybudované retail parky v Bohumíně, Velké Dobré a Hluboké o celkové pronajímatelné ploše 10 615 metrů čtverečních. První tři jmenované parky koupila ZDR Investments od developerské skupiny KPD.

Čtvrtá akvizice v Bílovci pochází z vlastního developmentu sesterské skupiny Traxial. Jedná se o v březnu 2022 dokončený retail park s 1968 metry čtverečními pronajímatelné plochy. K hlavním nájemcům patří potravinářský řetězec Albert, Pepco a Super Zoo.

Akvizicemi ZDR Investments rozšířila své portfolio na 55 nemovitostí v celkové hodnotě 9,7 miliardy korun, uvedla skupina v tiskové zprávě.

Stavba průmyslové haly

Developer CTP loni vydělal přes miliardu eur

Developerská společnost CTP Group nizozemského podnikatele Remona Vose má za sebou velmi slušný rok. Vydělala přes miliardu eur, čtyřnásobek toho, co předloni, uvedla firma.

Přečíst článek

San Jose

Po Balkánu míří developer UDI Group také do Latinské Ameriky. Chystá tam miliardové investice

Český developer míří do Latinské Ameriky. UDI Group plánuje v Panamě, Kostarice nebo Kolumbii investovat v následujících čtyřech letech řádově tři miliardy korun. Jen investice do prvního projektu v Kostarice přestavuje více než 350 milionů korun.

Přečíst článek

Projekt Krumlovský Vltavín nabídne ve třech etapách výstavby celkem 62 apartmánů a 131 bytů.

Dvě stovky bytů, restaurace a kanceláře: Brownfield v Českém Krumlově se promění na novou čtvrť

Dvě stovky bytů vzniknou na území někdejšího průmyslového areálu Jitona v Českém Krumlově. První obyvatelé by se mohli nastěhovat už v roce 2023. Výstavba nové čtvrti vyjde zhruba na tři čtvrtě miliardy.

Přečíst článek

Kuehne+Nagel, ilustrační foto

Rusňákova DRFG posiluje ve skladech a v Polsku

DRFG podnikatele Davida Rusňáka staví další logistické parky celkem za dvě miliardy korun. Dvě nové haly budou v Polsku, další se dostavuje v Týništi nad Orlicí.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Supermodelka Kate Moss letos oslavila padesátiny

„Mládí vpřed“ už neplatí. Stárnoucí generace X převrací svět módy

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme