Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Zavoralova A11 startuje celoplošnou televizi

Aleš Zavoral a Eva Stejskalová A11
Tereza Zavadilová/Newstream
Tereza Zavadilová

A11, všude doma. Tak se bude jmenovat nová celoplošná televize stejnojmenného mediálního domu.

Reklama

Vydavatelství A 11 spustí 27. dubna vysílání celoplošného televizního programu. Nová plnoformátová televize se bude jmenovat A11, všude doma. Vznikla na platformě stávající televize Náš Region TV, dříve Regionálnítelevize.cz, kterou A11 koupila a většinově vlastní. Ředitelkou televize A11 bude zakladatelka Regionálnítelevize.cz Eva Stejskalová (na snímku s Alešem Zavoralem).

Šéf a spolumajitel vydavatelství A11 Aleš Zavoral uvedl, že program televize se výrazně rozšíří. „Budeme sázet na vlastní tvorbu, vlastní content. Investovali jsme do vlastních studií, které jsme vybudovali v Košířské bráně, kam se vydavatelství přestěhuje,“ uvedl Zavoral s tím, že do prvního roku televizního vysílání jeho mediální dům celkem zainvestuje celkem vyšší desítky milionů korun. 

Tři kanály napřesrok

A11 chce uvádět zábavné pořady, také publicistiku - vysílat bude reportáže Josefa Klímy o kriminalitě 90. let či pořad s Jaroslavem Duškem. Nabídne i dramatické seriály včetně Narcos, francouzských detektivek a například slovenské tvorby. Kromě toho chce sázet na každodenní zpravodajský blok, který začne v 18.30 a bude obsahovat také podrobné regionální zpravodajství. „Bude to zpravodajství z každého koutu naší republiky, chceme také zapojovat umělou inteligenci,“ uvedl Zavoral s tím, že chce umělou inteligenci silně zapojit do výroby obsahu i například moderace prostřednictvím avatarů. 

Televize by chtěla během letoška spustit i druhý kanál a třetí napřesrok. 

Televize A11 se zapojí do elektronického měření sledovanosti ATO-Nielsen Admosphere, reklamní prostor si chce prodávat sama. Obchodní ředitel David Korn uvedl, že počítá s tvorbou inzertních balíčků napříč mediatypy A11. 

Mediální skupina A 11 kromě nové televize vydává desítky mutací bezplatných lokálních novin Náš REGION, lifestylové časopisy Mladý svět, Špuntíci, Sorry, Kutilství, Matka a dítě nebo odborné  tituly CEO, Estate& Business, Lawyers& Business, Profi Medicína, Profi HR nebo Premium Guide. Hlavními akcionáři A11 jsou Aleš Zavoral a Daniel Šopov. 

Aleš Zavoral, majitel vydavatelství A11

Aleš Zavoral z A11: Spousta regionálních novin je ještě z devadesátek

Mnohé regionální noviny a časopisy vznikají jen před volbami. My jsme jiní. Všechno, co děláme, musí být výdělečné, nechceme čekat čtyři pět let na nějaký bod zlomu, říká vydavatel Aleš Zavoral, jehož snem je postavit regionální televizi.

Přečíst článek

Magazín Premium Guide ESG

Přežije ESG krizovou dobu? Rozhodně ano, říkají šéfové tuzemských firem

Zkušenosti lídrů tuzemského byznysu ukazují, že zavádění postupů udržitelnosti do jejich podnikání již nepřináší jen náklady, ale také zisky. Na jedné straně díky ESG mohou firmy dosáhnout na výhodnější úvěry, na straně druhé zákazníci stále častěji vyžadují „zelené produkty“. Konkrétní zkušenosti českých firem nabízí magazín Premium Guide ESG, který na trh společně uvedlo vydavatelství A11 a byznysový portál newstream.cz.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Prezident Miloš Zeman uděloval 28. října 2019 na Pražském hradě státní vyznamenání. Na snímku je podnikatel, mediální magnát a moderátor Jaromír Soukup

Médea Jaromíra Soukupa opět čelí insolvenčnímu řízení. Nyní chtějí zpět desítky milionů velcí hráči – ČT a Prima

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme