Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Soutěž Manažer roku se blíží. Je nejvyšší čas nominovat manažerské talenty

Vítěz soutěže Manažer roku za rok 2022 Bronislav Převrátil
Manažer roku
Komerční spolupráce

Soutěž Manažer roku 2023 se blíží. Už v polovině dubna rozhodne specializovaná desetičlenná porota o tom, kteří talentovaní manažeři si odnesou ocenění v celkem devíti kategoriích soutěže. A možnost nominovat nové naděje pro české podnikání je možné už jen do 25. března. Server newstream.cz je mediálním partnerem soutěže.

Reklama

Letošní vyhlášení se vrací zpět do původního termínu z předcovidových let, čímž se i přirozeně načíná další třicetiletka této celorepublikové soutěže. „Loňským ročníkem se pomyslně uzavřel formát, se kterým jsme si prošli několika dekádami. Pro letošní rok koncept doznal několika změn, které sami nominovaní tak i partneři soutěže hodnotí pozitivně. K letošnímu vyhlášení tedy vzhlížíme s velkým očekáváním,“ říká projektová manažerka soutěže Kateřina Božková.

Účast v soutěži je třeba si odmakat

Účast v soutěži Manažer roku nikdy nebyla úplně snadná nicméně inovovaný koncept nabízí ještě hlubší možnost hodnocení soutěžících manažerů. „Osobně jsem přesvědčena, že tato soutěž by neměla být pro každého a je naprosto v pořádku, že do toho musí soutěžící nějakou energii investovat. Manažera roku si je zkrátka třeba odmakat,“ uzavírá debatu o novém konceptu Ladislava Fialová, headhunterka a psycholožka a také členka Hodnotitelské komise.

A proč se do soutěže přihlásit? Díky množnosti srovnávání s ostatními manažery se hodně dozvíte o nominovaných, ale možná ještě více sami o sobě, říká za pořadatele Božková. Zodpovězení tolika položených otázek totiž znamená kompletní interní revizi vlastností, schopností a výkonu každého jednoho manažera. 

Český výrobce dřevěných hraček a komponentů Detoa zvítězil v lednovém kole soutěže Visa Czech Top Shop 2024

Hračky ovládly lednové kolo soutěže maloobchodních prodejen

Tradiční český výrobce dřevěných hraček Detoa zabodoval v lednovém kole soutěže Visa Czech Top Shop. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Přečíst článek

Účast v soutěži kromě zátěže na přípravě soutěžních podkladů a osobní prezentace, přináší jednak obrovské emoce vítězů a současně je nejen obrazně řečeno posouvá i v mediálním dosahu dále. Úžasným příkladem byl příběh vítěze ceny Manažer roku 2022, Bronislava Převrátila. Ten se z děčínského předměstí vypracoval na dodavatele velkokapacitních zásobníků LNG, figuruje dokonce i v některých vesírných programech. Naprosto suverénně prošel celým soutěžním procesem. Ale v momentě, kdy moderátorka Marcela Augustová vyslovila jeho jméno a všechny pohledy se zaměřily za mohutného potlesku na něj, propadl absolutní ztrátě řeči a v jeho tváři jsme mohli zahlédnout stopy dojetí.

Manažerka roku 2022, Lucie Urválková, pro změnu svůj hvězdný okamžik hodnotila takto: „Popravdě jsem tomu první okamžik ani nechtěla věřit. Nicméně pak to byla vlna opravdové radosti, a to manažer v sevření termínů, čísel reportů, KPI, nezažívá úplně často. Výsledek pro mě znamená, že moje práce má smysl a že si to okolí uvědomuje.“

Manažeři Nobilis Tilia přebírají ocenění z rukou Petra Poláka, country managera Visa ČR

Nejlepší kamenné prodejny Česka? Podívejte se na vítěze soutěže Visa Czech Top Shop

Obchod Nobilis Tilia není jen tak ledajaký. Je v malé vesnici Vlčí hora na úpatí Českého Švýcarska. Kromě kamenné prodejny s vlastní kosmetikou má také biozahradu či masážní studio. Proto vyhrál první cenu soutěže Visa Czech Top Shop i cenu veřejnosti. Další ocenění dostaly i jiné zajímavé a inspirativní retailové příběhy.

Přečíst článek

Čeští manažeři v oblasti průmyslu si museli projít velkými výzvami, kdy jejich začátky měly často posunutou startovní čáru ve srovnání s jejich zahraniční konkurencí. Ale čím jiným než příkladem manažerské obratnosti je právě schopnost se přizpůsobit a umět se vypracovat i z ne zcela optimálních podmínek. Historie soutěže svědčí o tom, že právě průmyslníci se tradičně umisťují na předních příčkách v celkovém srovnání. Nominace do soutěže jsou k dispozici na webu www.manazerroku.cz. Termín uzávěrek se blíží, jsou již 25. března 2024.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme