Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Šéf Auto Palace pozvedl značku a skončil. Podnik řídil dva roky

Šéf Auto Palace po dvou letech ve funkci skončil
Auto Palace, užito se svolením
 nst
nst

Z pozice generálního ředitele dealerské automobilové skupiny Auto Palace Group v ČR a na Slovensku po dvou letech odešel František Švec. Důvodem je dokončení transformačního projektu společnosti. Během přechodného období převzala operativní řízení personální ředitelka skupiny Petra Nováčková.

Reklama

Švec sehrál významnou roli při reformě společnosti s cílem zvýšit její budoucí hodnotu. Za jeho působení dosáhla společnost vynikajících finančních výsledků, podílel se na budování a rozvoji obchodních vztahů a zasloužil se o výrazné zvýšení povědomí značky AutoPalace v České republice a na Slovensku.

„František úspěšně nasměroval společnost k budoucím výzvám na trhu profesionálních dealerů automobilů. Posunul skupinu AutoPalace směrem k výraznému zvýšení její efektivity a prozákaznického přístupu,” uvedl výkonný ředitel mateřské společnosti AutoBinck Car Distribution & Retail Niek Hertsenberg.

Auto Palace Group je součástí nizozemské skupiny AutoBinck založené v roce 1907 v Haagu. Nabízí ve čtyřech prodejních centrech v Praze a po jednom v Brně a Karlových Varech prodej automobilů značek Audi, Cupra, Ford, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Seat, Škoda, Opel, Volvo, Peugeot a Volkswagen. Zároveň vlastní dvě pobočky v Bratislavě, kde je prodej a servis zaměřen na vozy značek BMW, Mazda, MINI a Mitsubishi.

Automobilkám přes růst tržeb klesají marže. Teslu z pozice lídra vytlačil Mercedes

Dny snových marží automobilek končí. Teslu z pozice lídra vytlačil Mercedes

Největším světovým výrobcům automobilů v prvním čtvrtletí vzrostl obrat, odbyt a zisk s nimi ale nejdou ruku v ruce. Uvádí to studie poradenské společnosti EY. Experti proto doporučují kontrolu nákladů, píše agentura DPA. Dřívější maržová jednička Tesla se v pořadí propadla, v čele stanul Mercedes-Benz.

Přečíst článek

Škoda Auto, ilustrační foto

Ojetiny z ciziny už nejsou v kurzu. Zájem o dovoz aut padá

Dovoz ojetých osobních aut od ledna do konce dubna letošního roku meziročně klesl o desetinu na 51 912 vozů. V samotném dubnu činil pokles 8,5 procenta. Průměrné stáří dovážených ojetin se zvýšilo o půl roku na 11 let, téměř čtvrtina aut byla starší 15 let. Vyplývá to z údajů Svazu dovozců automobilů.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme