Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Sázkařský svět zbystřil. DraftKings nabízí za britského rivala půl bilionu

DraftKings, sázky, poker
World Poker Tour / Creative Commons / CC BY-ND 2.0

Americká společnost DraftKings, která se zabývá sportovními sázkami na internetu, chce koupit svého britského rivala Entain. Cena je závratná, 22,4 miliardy dolarů (484,4 miliardy korun). Entain nabídku zváží.

Reklama

V lednu Entain, která  je součástí prestižního akciového indexu FTSE 100, odmítla poloviční nabídku na převzetí, kterou jí učinil americký provozovatel kasin MGM Resorts International, připomíná agentura Reuters.

Entain vlastní mimo jiné sázkovou kancelář Ladbrokes, která byla založena již v 19. století. Součástí firmy je také například web na sportovní sázení Bwin či on-line herní skupina Partypoker.

„Představenstvo společnosti Entain návrh pečlivě zváží,” uvedl britský podnik, který nově vede Jette Nygaardövá-Andersenová. DraftKings má čas do 19. října, aby předložil závaznou nabídku, nebo od transakce upustil.

Peníze, ilustrační foto

Češi loni prosázeli 393 miliard. Hlavně na automatech

Podíl kurzových sázek uzavřených online loni v Česku meziročně vzrostl o 2,1 procentního bodu na 94,4 procenta. Klienti v kurzových sázkách prosázeli celkem 84 miliard korun, meziročně o 1,1 procenta méně.

Přečíst článek

Před několika týdny společnost DraftKings uzavřela dohodu o koupi amerického konkurenta Golden Nugget za 1,6 miliardy dolarů.

Akcie podniku Entain dnes výrazně posílily. Odpoledne si připisovaly 5,6 procenta na 23,83 liber.

Sazka, ilustrační foto

Sazka míří na burzu, zvažuje Londýn

Loterijní společnost Sazka podle agentury Bloomberg oživuje svůj záměr vstoupit na burzu, pravděpodobně londýnskou. Sveze se na vlně pandemických levných peněz.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme