Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Prodejna Rock Point vybojovala první místo v soutěži Visa Czech Top Shop

Nová prodejna Rock Point
Se svolením Rock Point
Newstream & Partner

Tři patra plná outdooru v historické budově v centru Prahy zaujala inspektory natolik, že svým hodnocením udělali z nové prodejny Rock Point vítěze zářijového kola v retailové soutěži Visa Czech Top Shop. Obchod se nachází v historické budově v Havlíčkově ulici naproti Masarykovu nádraží. Interiér, ve kterém je znát snaha skloubit vystavení zboží s geniem loci památkově chráněného domu, vytváří zajímavý koncept.

Reklama

Kromě citlivého pojetí designu prodejny ocenili inspektoři logické uspořádání zboží podle jednotlivých sportů a možnost vyzkoušet si vystavené zboží přímo v prodejně na lezecké stěně nebo skalní lávce. Další plusové body si připsali za ochotnou a milou obsluhu.  

Prodejna v ulici Karla Engliše patřící do nové sítě sousedských prodejen s potravinami a občerstvením Bonveno pak obsadila v soutěži Visa Czech Top Shop druhé místo. Inspektory přesvědčila jednoduchou a přehlednou navigací, vhodně zvoleným sortimentem odpovídajícím účelu prodejny - tedy rychlým denním nákupům, vstřícnou obsluhou a využitím digitálních obrazovek. Interiér prodejny působí moderně a svěže. Zvenčí je prodejna dobře viditelná.

Nově zrekonstruovaný butik rodinného multibrandového klenotnictví Halada v pražské Pařížské ulici na zákazníky dýchá luxusem. Hned na začátku ocenili inspektoři působivý exteriér prodejny, který nabízí pohled na vystavené šperky v krásně nasvícených boxech. Exkluzivnímu interiéru prodejny dominuje prosklený pult, ve kterém jsou šperky vystavené. Celý koncept dokonale ladí s místem, kde se prodejna nachází, podtrhuje krásu vystaveného zboží a nechává šperkům vyniknout. 

Češi platí hotovostí více než před rokem. Roste počet obchodníků, kteří neberou karty

Soutěž Visa Czech Top Shop už zná vítěze prvního pololetí v kategorii Česko platí kartou

Program Česko platí kartou, který probíhá pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, umožňuje začínajícím firmám nebo těm, které dosud terminál neměly, vyzkoušet přijímání digitálních plateb až na šest měsíců zdarma. Jedním z partnerů tohoto programu je také společnost Visa, která se v této souvislosti zaměřuje na podporu bezhotovostních plateb a zlepšení platební kultury v České republice mimo jiné i prostřednictvím edukace a osvěty.

Přečíst článek

Nový COOP v Hustopečích prostorem nešetří. Zato s vodou ano

Předprázdninové kolo soutěže Visa Czech Top Shop dalo vyniknout novým prodejnám a zdařilým rekonstrukcím. První místo obsadil nový koncept prodejny COOP v Hustopečích. Druhý skončil CVRK Václavák a třetí zážitková prodejna Concept v OC Haná.

Přečíst článek

Květnový vítěz soutěže Visa Czech Top Shop ukazuje veřejnosti umění ražby mincí

Soutěž Visa Czech Top Shop zná své vítěze za měsíc květen. Nejlépe inspektoři hodnotili prodejnu České mincovny v pražské Havelské ulici, která moderním způsobem spojuje tradiční řemeslo ražby mincí s uměním. Druhou příčku obsadila prodejna sportovních potřeb Intersport v OC Westfield Chodov. Třetí skončila prodejna české společnosti Botanicus v Ostré u Lysé nad Labem, která vyrábí přírodní kosmetiku a potraviny.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme