Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Penny pošle pokladní dívat se domů na hokej

Prodavačka, Penny
Penny/užito se svolením
 nst
nst

Obchodní řetězec Penny výjimečně uzavře zítra své prodejny již v 19 hodin. Uvedl, že chce umožnit svým zaměstnancům, aby spolu s miliony dalších českých fanoušků mohli sledovat finále hokejového mistrovství světa, do kterého se proti Švédsku probojovali čeští hokejisté.

Reklama

Vedení řetězce Penny evidentně zachvátila velká radost z finále probíhajícího mistrovství světa v hokeji. Své pokladní pošle domů se dívat na hokej o hodinu až tři dřív. 

„Je úžasné, co český národní tým předvádí na domácím mistrovství světa v hokeji. A je fantastické, jak celý národ hokejisty podporuje, jak padají rekordy ve sledovanosti. Jsme teď opravdu jedna velká hokejová rodina! A protože my v Penny chceme, aby se i naši zaměstnanci mohli přidat k ostatním fanouškům a podpořit Davida Pastrňáka, Romana Červenku, Lukáše Dostála a další české hokejisty v bitvě o zlato, rozhodli jsme se naprosto výjimečně zavřít naše prodejny v neděli už v 19 hodin. Věříme, že zákazníci tento naprosto výjimečný krok pochopí. Naši zaměstnanci jim budou k dispozici ochotně do devatenácté hodiny. A pak se již všichni můžeme chystat hezky česky fandit našim hokejistům ve velkém finále,“ uvedl v prohlášení firmy Florian Naegele, generální ředitel Penny.

Prodejny Penny jsou běžně otevřeny do 20.00 hodin, ve velkých městech do 21 nebo 22 hodin.

Žádná dlouhá noc ale zaměstnance obchodního řetězce nečeká.  FIrma uvedla, že v  pondělí 27. 5. se otevřou brány 421 obchodů Penny tradičně v 7 hodin.

Reklama

Kolik si vydělá pokladní? V Bille o osm tisíc v základu víc než před pěti lety

Obchodní řetězec Billa od 1. dubna zvýší základní mzdy svým zaměstnancům v průměru o čtyři procenta. Základní nástupní mzda na pozici pokladní či obchodní asistentky tak stoupne na 27 tisíc korun. Růst mezd pokladních hlásí i další řetězce.

Přečíst článek

Platy pokladních rostou o tisíce. Stále však zůstávají hluboko pod průměrem

Obyčejná práce: Platy pokladních rostou o tisíce. Stále však zůstávají hluboko pod průměrem

Profese prodavačky v obchodním řetězci se v posledních letech konečně stává atraktivnější. Dříve bídně placeným lidem v posledních letech rostou platy výrazněji než v jiných profesích. Přesto jsou stále téměř o patnáct tisíc korun pod platovým průměrem, který ke konci loňského roku činil 43 tisíc korun.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Tupperware Party

Z legendy hospodyněk párty pro spekulanty. Tupperware teď zachraňuje nová šéfka

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme