Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Kubernetes Community Days. To jsou dva dny objevování možností cloud native softwaru

Kubernetes Community Days. To jsou dva dny objevování možností cloud native softwaru
KCD / užito se svolením
 nst
nst

Seznamte se s nativními cloudovými technologiemi snadno a rychle. Dvoudenní konference Kubernetes Community Days (KCD) 2022 vás tématem provede od základů. Na své si ale přijdou i zkušení ajťáci, s nimiž se špičky ve svých oborech podělí o techničtější vychytávky. To vše zdarma a on-line.

Reklama

Účelem dvoudenní konference, která se uskuteční ve dnech 27. až 28. dubna, je propagace cloud native myšlenek, projektů a softwaru. Je místem, kde se setkají lidé se zájmem o moderní IT technologie a budou zde diskutovat o tématech jako Kubernetes, DevOps, NetDevOps, Infrastructure as a code, cloud development či komunitní kultura. Že termínům nerozumíte? O důvod víc si poslechnout experty na tyto oblasti.  

Na konferenci jich vystoupí desítky. Na programu jsou jak technická, tak i manažerské témata. V manažerském bloku řečníci představí výhody použití a organizace moderního IT oddělení, a to i na konkrétních příkladech z praxe. V technickém bloku se půjde více do hloubky, budou se řešit vybraná témata pro IT odborníky se zkušenostmi.

Konference se koná pod záštitou jedné z nejznámějších organizací zastřešující téměř všechny cloud technologie a provozovatele CNCF - Cloud Native Computing Foundation. 

Základní vstup online je zdarma. Registrovat se můžete prostřednictvím webu eventu, kde najdete nejen program konference, ale i další rozšiřující informace

Newstream.cz je mediálním partnerem akce.

Avast, sídlo

Avast posílí v oblasti digitální identity. Koupil kanadskou SecureKey

Avast koupil kanadskou SecureKey, která se specializuje na digitální identitu. Cenu antivirový gigant nesdělil.

Přečíst článek

Experience Talks: Zákaznická spokojenost a jak ji efektivně budovat

Že je zákazník důležitý, to ví každý obchodník i marketér. Ne každý ale ví, jak se zákaznickou zkušeností pracovat. Šířit osvětu v této oblasti chce kontinuální přednáškový event Experience Talks. 

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme