Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

GymBeam Fitness Hub zabodoval v listopadovém kole soutěže Visa Czech Top Shop

Prodejna GymBeam
GymBeam
 nst
nst

Specialista na sportovní výživu, doplňky a fitness oblečení GymBeam získal zlato v listopadovém kole soutěže kamenných prodejen Visa Czech Top Shop (VCTS). Ocenění si odnáší také prodejny Keen a Mango.

Reklama

Jediná prodejna GymBeam Fitness Hub v Česku se nachází v pražském Karlíně na Rohanském nábřeží. Inspektory soutěže VCTS zaujal design interiéru, který je moderní a minimalistický. Interiéru dominuje dřevo a kov. Hlavní roli zde ale hraje vystavené zboží. Šíře sortimentu je obrovská. Hodnotitele ale zaujaly i doplňkové zákaznické služby. Návštěvníci si zde mohou například nechat namlýt čerstvé kešu nebo využít možnost bezobalového nákupu výživových doplňků na váhu do nádob, které si zákazník sám přinese. Orientace v obchodě je díky logickému uspořádání zboží a otevřenému prostoru jednoduchá, informace o výrobcích mohou zákazníci získat přímo od obsluhy na místě nebo na obrazovkách umístěných v interiéru. 

Prodejna Keen v OC Černý most obsadila druhé místo v listopadovém kole soutěže maloobchodních prodejen místoprodeje.cz, užito se svolením

Na druhém místě listopadového kola soutěže VCTS se umístila prodejna outdoorové značky Keen Concept Store, v pražském OC Černý Most. Zajímavý koncept obchodu klade důraz na spojení udržitelnosti a expertízy v oblasti sportu a outdooru. Prodejna je navržena v originálním designu a její vybavení bylo vytvořeno recyklací použitých materiálů. Boty jsou vystavené na panelech ze starých palet a kabelových cívkách, pokladna je umístěna na zrenovovaném ponku.

Inspektoři dále ocenili cirkulární projekt, do kterého je oceněná prodejna zapojená – přímo na místě vykupují starší nošené i nenošené modely bot Keen. Vykoupené boty jsou dále recyklované a potenciál použitých materiálů je tak využit na maximum.

Prodejna Mango v galerii Harfa umí přitáhnout pozornost návštěvníků pražské galerie Harfa. Visa Czech Top Shop/užito se svolením

Nově otevřenou prodejnu španělské módní značky Mango najdeme od září v obchodním centru Galerie Harfa v Praze. Jedná se o nejmodernější prodejnu této značky v České republice. Designu vévodí kov a dřevo, minimalistický vzhled a hra se světlem. Inspektoři ocenili i skvělou venkovní viditelnost, přehledné vystavení zboží a milou a vstřícnou obsluhu.

Vítězná prodejna Decathlon

Přestěhovaný Decathlon si odnáší zlato z říjnového kola soutěže Visa Czech Top Shop

Po zářijovém kole Visa Czech Top Shop, ve kterém zabodovala nová prodejna Rock Point v Praze, se i v říjnu na první příčku dostal sport, respektive nedávno přestěhovaná prodejna Decathlon.

Přečíst článek

Nobilis Tilia získala ocenění v soutěži Visa Czech Top Shop

Nobilis Tilia postoupila do finále soutěže Visa Czech Top Shop

Prodejna a čajovna české firmy Nobilis Tilia získala od inspektorů nejvyšší známky v červencovém kole soutěže Visa Czech Top Shop. Tím si prodejna zajistila postup do finále mezi dvanáct nejlepších prodejen letošního roku.

Přečíst článek

Nová prodejna Rock Point

Prodejna Rock Point vybojovala první místo v soutěži Visa Czech Top Shop

Tři patra plná outdooru v historické budově v centru Prahy zaujala inspektory natolik, že svým hodnocením udělali z nové prodejny Rock Point vítěze zářijového kola v retailové soutěži Visa Czech Top Shop. Obchod se nachází v historické budově v Havlíčkově ulici naproti Masarykovu nádraží. Interiér, ve kterém je znát snaha skloubit vystavení zboží s geniem loci památkově chráněného domu, vytváří zajímavý koncept.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme