Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Přestěhovaný Decathlon si odnáší zlato z říjnového kola soutěže Visa Czech Top Shop

Vítězná prodejna Decathlon
Se svolením Decathlon
Newstream & Partner

Po zářijovém kole Visa Czech Top Shop, ve kterém zabodovala nová prodejna Rock Point v Praze, se i v říjnu na první příčku dostal sport, respektive nedávno přestěhovaná prodejna Decathlon.

Reklama

Obchod se přesunul z OC Metropole, kde se nacházel dříve, do areálu Homapark Zličín. S novými prostory narostl na neuvěřitelných 4000 metrů čtverečních, na kterých zákazníci najdou rozsáhlý sortiment přehledně zorganizovaný podle jednotlivých sportů, což usnadňuje orientaci v obchodě. Možnost vyzkoušet si velkou řadu z nabízeného zboží v kombinaci s prostorem a širokými uličkami dělá z výběru zboží přímo sportovní zážitek. Přímo na prodejně je servis sportovních potřeb či je možné si zde vyplést raketu.

Inspektoři dále ocenili odpočinkovou zónu pro zákazníky, samoobslužné pokladny, na kterých není nutné snímat čárové kódy – pokladna to udělá za vás. Kladné body prodejně přihrály také obsáhlé informační popisky u zboží nebo LCD obrazovky dokreslující atmosféru. 

Prodejna s bytovým textilem a chráněná dílna v jednom 

Stříbrnou medaili si z říjnového kola soutěže VCTS odnáší nově otevřená prodejna s bytovým textilem Local Hand na Strossmayerově náměstí. Local Hand vyrábí bytový, hotelový a restaurační textil převážně z přírodních materiálů. Všechny materiály jsou vyrobené v rámci Evropy a dále zpracované v jejich chráněné krejčovské dílně podle požadavků zákazníků na míru. Inspektoři ocenili přehledné vystavení zboží, proaktivní přístup obsluhy k zákazníkům a možnost personalizace výrobku podle přání klienta.

Designový Penny Market je na třetím místě 

V nově vznikajícím projektu Nová Waltrovka, který se nachází v místě bývalého průmyslového areálu slévárny, otevřel svou novou prodejnu i potravinový řetězec Penny Market. Citlivě zasazené prostory obchodu jsou sladěné s architekturou budovy, nijak nenarušují její vzhled a prodejna tak přirozeně do areálu zapadá. Minimalistický a vzdušný design prodejny s průmyslovými prvky bez zbytečného reklamního smogu vyneslo Penny Marketu krásné třetí místo. Inspektoři dále ocenili nízké regály a široké uličky, které napomáhají orientaci po obchodě. 

Nobilis Tilia získala ocenění v soutěži Visa Czech Top Shop

Nobilis Tilia postoupila do finále soutěže Visa Czech Top Shop

Prodejna a čajovna české firmy Nobilis Tilia získala od inspektorů nejvyšší známky v červencovém kole soutěže Visa Czech Top Shop. Tím si prodejna zajistila postup do finále mezi dvanáct nejlepších prodejen letošního roku.

Přečíst článek

Hanácký Grunt

Hanácký Grunt je nejlepší prodejnou v kategorii Česko platí kartou

Bezhotovostní platby jsou dnes téměř standardem ve velké části prodejen a ochota zákazníků platit hotově se postupem času zmenšuje. Zvláště pro drobné obchodníky a začínající podnikatele může být zprvu začlenění možnosti platit kartou složitější. To se snaží změnit program Česko platí kartou probíhající pod záštitou Ministerstva průmyslu ve spolupráci se soutěží Visa Czech Top Shop.

Přečíst článek

Nová prodejna Rock Point

Prodejna Rock Point vybojovala první místo v soutěži Visa Czech Top Shop

Tři patra plná outdooru v historické budově v centru Prahy zaujala inspektory natolik, že svým hodnocením udělali z nové prodejny Rock Point vítěze zářijového kola v retailové soutěži Visa Czech Top Shop. Obchod se nachází v historické budově v Havlíčkově ulici naproti Masarykovu nádraží. Interiér, ve kterém je znát snaha skloubit vystavení zboží s geniem loci památkově chráněného domu, vytváří zajímavý koncept.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme