Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Čedok spouští prodej zájezdů přímo na letišti

Letiště Václava Havla
poskytnuto Čedok
Veronika Kudrnová
vku

Nevyzpytatelná koronavirová pandemie a neustále se měnící podmínky pro cestovatele přiměly Čechy nakupovat zájezdy na poslední chvíli. A Čedok last minute nákupy zájezdů posunul ještě o level výš. Cestovatelé si je nyní mohou nově koupit až na letišti - s jistotou, že za pár hodin skutečně na dovolenou odletí.

Reklama

Cestovní kancelář Čedok přišla ve spolupráci se společností Czech Airlines Handling se službou Buy & Fly (Kup a Leť). Nově tak budou mít zájemci možnost přijet rovnou na letiště se zabaleným kufrem a svou příští destinaci si vybrat až přímo v odletové hale. A taky za výhodné ceny, vzhledem k možnosti snižovat ceny zájezdů skutečně až téměř do doby zahájení odbavení na letišti, tedy přibližně čtyři hodiny před odletem.

Čedok v nové pobočce na pražském letišti bude nabízet kompletní portfolio pobytových i poznávacích zájezdů. „Zákazníci budou moci vybírat z naší kompletní nabídky zájezdů, nejen z leteckých pobytových, ale i autokarem, vlastní dopravou nebo poznávacích zájezdů,“ řekla mluvčí Čedoku Eva Němečková. 

Praha

Cestovní ruch nejvíce utrpěl v Praze. Nedojeli Číňani

Turistický ruch v Česku vykázal v letošním druhém čtvrtletí známky zotavení, ovšem jen v meziročním porovnání. Ve srovnání s druhým čtvrtletím předpadnemického roku 2019 je turistický ruch v ČR stále v těžké křeči.  

Přečíst článek

Vzhledem k aktuálně nastaveným podmínkám pro cestování do většiny zemí, si však cestovatelé musí vždy před nákupem zjistit platná pravidla konkrétní destinace.

„Češi mířící na dovolenou tvoří letos na Letišti Václava Havla Praha většinu odbavených cestujících. Zároveň v současné době sledujeme trend nákupu letenek a zájezdů na poslední chvíli, takže tato novinka tomuto trendu odpovídá a vychází tak vstříc aktuálním požadavkům cestujících,“ řekl Jaroslav Filip, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha.

K dispozici budou i zájezdy do exotiky, jež se uskutečňují díky přímým dálkovým letům s leteckou společností Luke Air, která bude v Praze od podzimu rovněž bázovaným dopravcem. 

Letiště Praha

Letiště Praha sčítá covidové ztráty, cestujících bylo o 80 procent méně

Skupina Letiště Praha se loni propadla do provozní ztráty 687 milionů korun. Předloni, tedy před nástupem koronavirové pandemie, vykázala provozní zisk 4,7 miliardy korun.

Přečíst článek

Dovolená s rouškami? Letos nejspíš ještě stále obličejové masky nesundáme.

Delta udeřila. Akcie evropských cestovek padají

Vytoužený nárůst turismu se ani toto léto nejspíš neodehraje, míní investoři. Daří se outdooru.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Češi už kupují letní zájezdy. Cestovky přispěchaly s first minute slevami.

Češi již nakupují zájezdy na léto jako diví. Kvůli inflaci jsou ale opatrnější

Přečíst článek
Stanislav Zeman, Čedok

Ředitel Čedoku Zeman: Válka neválka, Češi mají chuť cestovat. Zájezdy letos zdražovat nebudeme

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme