Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Newstream vydává další číslo magazínu Realitní Club, tématem jsou luxusní reality

Obálka nového magazínu Realitní Club 3
Newstream.cz
 nst
nst

Zpravodajský server zaměřený na byznys Newstream vydává tento týden další letošní číslo tištěného magazínu Realitní Club.

Reklama

Jde o podzimní edici exkluzivního časopisu, který vychází dvakrát ročně. Na titulní stránce aktuálního čísla Realitního Clubu je jeden z nejznámějších tuzemských architektů Petr Kolář.

„Do povědomí tuzemské veřejnosti se dostal hlavně díky spolupráci s Petrem Kellnerem nebo Jiřím Šmejcem, kterému navrhl luxusní hotelový resort na soukromém ostrově v Indickém oceánu. Říká se mu proto architekt českých miliardářů. Projektům v Česku se raději vyhýbá, kvůli zdlouhavému povolovacímu řízení,“ říká Petra Jansová z Newstreamu.

Vychází další číslo magazínu Realitní Club

Vychází nové číslo magazínu Realitní Club. Zachycuje dramatickou změnu na nemovitostním trhu

Stagnující i padající ceny nových i starých bytů, růst nájmů a výnosů. Hlavně toto se nyní píše o nemovitostním trhu v České republice. Skutečnost je ale mnohem komplikovanější, pestřejší. Nyní vychází druhé číslo úspěšného magazínu Realitní Club, který představuje dění v tuzemských nemovitostech nejkomplexněji na celém trhu.

Přečíst článek

Jak naznačuje hlavní rozhovor, tématem magazínu Realitní Club jsou luxusní nemovitosti. Dočtete se, kde najdeme nejdražší nemovitosti v Česku i v zahraničí, jak koupit ostrov či jaké jsou aktuální trendy v designu a architektuře.

Co se týká situace na trhu s „obyčejnými“ byty, Dalibor Martínek z Newstreamu říká, že očekávané oživení zatím nepřišlo. „Celkově se trh s bydlením ani na podzim letošního roku nijak neprobral. Možná přijde oživení na jaře příštího roku. Každý hráč na trhu teď vytáhl do největší výše svůj radar, aby rozpoznal, kdy se změní situace,“ říká Martínek. 

Jak investovat do nemovitostí v nejisté době, radí experti

Liší se budoucnost realitního trhu v Česku od západní Evropy? A má v aktuálním prostředí smysl se investičně dívat za hranice? Tyto a další otázky zodpověděli experti na Investiční snídani s podtitulem Evropský realitní trh – příležitosti ve volatilním prostředí, kterou pořádala společnost EMUN ve spolupráci s hlavním partnerem KPMG ČR. Newstream byl mediálním partnerem akce.

Přečíst článek

Sledujte Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt, který zahrnuje kromě magazínu a rubriky na newstream.cz také eventy a diskusní setkání pod hlavičkou klubu a stejnojmenný úspěšný podcast, který vedou autoři Petra Jansová a Dalibor Martínek.

„Realitní Club je velmi úspěšný koncept, který si našel řadu čtenářů, posluchačů i partnerů. Budeme jej dále rozvíjet,“ uvedla k tomu ředitelka Newstreamu Tereza Zavadilová.

Další číslo magazínu Realitní Club vyjde na jaře 2024. Aktuální je k dostání je v trafikách, online a předplatné přes SEND.  

Newstream.cz je byznysový web, který vznikl v červenci 2021 a vydává jej Newstream Agency. Zaměřuje se na ekonomické zpravodajství, zprávy z firem, financí, realit a chytrého lifestylu včetně rozhovorů, komentářů, reportáží, videí, podcastů a videorozhovorů. Pořádá odborné a společenské eventy. Newstream Agency letos začala vydávat také tištěný byznysově-lifestylový magazín s názvem Newstream CLUB.

Oživení při prodeji nemovitostí kolem sebe nevidím, říká Jiří Kučera, obchodník s realitami

Oživení při prodeji nemovitostí kolem sebe nevidím, říká obchodník s luxusními realitami

Situace na rezidenčním trhu se oproti začátku roku podle obchodníka s nemovitostmi Jiřího Kučery nijak výrazně nezměnila. A to přes proklamace některých developerů o oživení poptávky. Podle Kučery stále platí kombinace vysokých sazeb a vysokých cen bydlení.

Přečíst článek

Zámecký komplex v Dolních Kounicích je stále na prodej.

Jeden z největších hradů v Evropě je na prodej. Za 200 milionů, možná i míň

Není možná nejdražší, ale je nejrozlehlejší. Hrad v Dolních Kounicích na Brněnsku, jehož odhadní hodnota šplhá až k půl miliardě, je už přes rok v nabídce realitní kanceláře za 200 milionů korun.

Přečíst článek

 

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

V Revoluční ulici v Praze vznikne nový dům s pasáží

Praha získá novou dominantu. V Revoluční ulici vyroste levitující dům s pasáží

Přečíst článek
Další várka řopíků na prodej.

Řopíky jdou na dračku, některé vyjdou i na půl milionu korun. Jak je lze využít?

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme