Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Vychází nové číslo magazínu Realitní Club. Zachycuje dramatickou změnu na nemovitostním trhu

Vychází další číslo magazínu Realitní Club
Newstream
 nst
nst

Stagnující i padající ceny nových i starých bytů, růst nájmů a výnosů. Hlavně toto se nyní píše o nemovitostním trhu v České republice. Skutečnost je ale mnohem komplikovanější, pestřejší. Nyní vychází druhé číslo úspěšného magazínu Realitní Club, který představuje dění v tuzemských nemovitostech nejkomplexněji na celém trhu.

Reklama

Zpravodajský server zaměřený na byznys Newstream.cz vydává tento týden druhé číslo tištěného magazínu Realitní Club. Jde o edici jaro/léto exkluzivního časopisu, který vychází dvakrát ročně. 

Magazín Realitní Club jsme rozjeli jako tištěnou součást úspěšného stejnojmenného projektu na newstream.cz. Doplnil eventy, zprávy a pravidelný podcast,“ vysvětluje vydavatelka newstream.cz Tereza Zavadilová.

Titulní strana magazínu Realitní Club Newstream

Aktuální číslo magazínu Realitní Club představuje na titulní straně architektku Evu Le Peutrec, současnou tuzemskou hvězdu zářící i na mezinárodním architektonickém nebi. Architekt Josef Pleskot v čísle prozradí, jak se bude pod jeho taktovou i novým prezidentem měnit Pražský hrad. Šéf největší tuzemské realitní kanceláře Re/Max David Krajný mluví o radikální proměně v oblasti obchodu nemovitostí.

Magazín pro investory i nájemníky

Aktuální magazín je souhrnem toho, co se na nemovitostním trhu odehrálo v posledních měsících. A že je toho hodně. Po rozhovorech s desítkami klíčových hráčů realitního trhu, majiteli firem, řediteli má člověk tendenci myslet si, že ví, co se bude na českém residenčním trhu dít dál. Ale vždy přijde nějaká nová informace, nové sdělení. Připravovat realitní magazín je jako skládat Rubikovu kostku,“ říká Dalibor Martínek, spoluautor nejúspěšnějšího realitního podcastu na českém trhu.

„Téma výškové výstavby v Česku stále rezonuje. Postavit mrakodrap je u nás totiž téměř nemožné. A právě Eva Le Peutrec, tvář naší titulky, je ženou, která jich navrhla hned několik a dokázala svými projekty prorazit i ve velmi tvrdé konkurenci,“ vysvětluje volby hlavní hvězdy magazínu Petra Jansová z Realitního Clubu.

Chcete investovat do nemovitostí? Sledujte Realitní Club

Změna hry

Za poslední půlrok se mnohé změnilo. Už je jasné, že realitní trh je v novém cyklu. To přináší mnohé strasti, ale i příležitosti. A především nové příběhy. Nabízíme pohledy z nejrůznějších úhlů – od developerů, bankéřů a dalších financiérů, majitelů realitek, investorů, správců fondů, architektů, designérů.

Ti všichni jsou navíc členy Realitního Clubu, jehož pravidelná setkání newstream.cz pořádá.

Záměrem projektu je sdružovat a propojovat významné hráče na realitním trhu, a tím přispívat k jeho zkvalitňování i ke vzniku nových business příležitostí. To, že jde o aktuální potřebu trhu, potvrzuje již nyní velký zájem partnerů o členství v klubu. Se všemi se setkáme na křtu, který se uskuteční již za pár dní,” uvedla ředitelka klubů Newstream Katarína Krajčovičová. Pod hlavičkou klubu redakce pořádá společenská a networkingová setkání a další eventy.

Sledujte Realitní Club

Dění na realitním trhu můžete nadále sledovat na stránkách newstream.cz i prostřednictvím populárních podcastových aplikací. Další číslo tištěného magazínu Realitní Club vyjde na podzim 2023. Magazín můžete objednat či předplatit přes službu SEND.

Newstream.cz je byznysový web, který vznikl v červenci 2021. Zaměřuje se na ekonomické zpravodajství, zprávy z firem, financí, realit a chytrého lifestylu včetně rozhovorů, komentářů, reportáží, videí, podcastů a videorozhovorů. Pořádá odborné a společenské eventy.

Developerský projekt v benešovských kasárnách.

Ceny bytů v metropoli vyhání Pražany do menších měst

Pražský realitní trh se téměř nehýbe. V okolí metropole je naopak poměrně živo. Podle aktuálních dat MM Reality a Bezrealitky jsou tam prodeje nyní na trojnásobku oproti dlouhodobému průměru.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Central Group vystaví na Žižkově 370 nových bytů

Nákladové nádraží na Žižkově se rychle mění. Central Group zde postaví stovky nových bytů

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme