Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Designové domy v prémiové lokalitě. Bydlení v top‘ rezidenci Pomezí je jedinečné

Designové domy v prémiové lokalitě. Bydlení v top‘ rezidenci Pomezí je jedinečné
PR, KKCG Real Estate
Komerční spolupráce

V klidné části pražských Košíř se do začátku léta dokončí kompletní výstavba rodinných řadových domů a vil v lokalitě pod Vidoulí. Nízkoenergetické nemovitosti chytře zasazené do svahu nabízejí příjemné bydlení v bezprostředním sousedství přírodního parku Košíře-Motol. Moderní komerční centrum v okolí Anděla i historické centrum Prahy jsou přitom dostupné během několika minut.

Reklama

Výjimečný život na úpatí Vidoule

Nové nemovitosti na Praze 5 jsou doslova obklopené přírodou. Rozsáhlý lesopark Košíře-Motol představuje jednu z největších zelených ploch v širším centru Prahy a nabízí mnoho kilometrů stezek pro sportovní vyžití. Při realizaci výstavby domů top´rezidence Pomezí byly zachovány původní vzrostlé stromy i bohatě vysázena nová zeleň a vybudována retenční jezírka.

Architektonický koncept vznikl na mezinárodním workshopu a charakterizuje environmentálně odpovědný přístup. Master plán od britských Bogle Architects i návrh domů od rakouského ateliéru Baumschlager Eberle Architekten a lokálního studia Pavel Hnilička Architects+Planners spojuje ty nejlepší přístupy k bydlení pro 21. století. Zdravý životní styl rezidentů podporuje i sportoviště, dětské hřiště nebo místo pro piknik vytvořené v rámci projektu. Výsledkem je oáza plná zeleně, která je odstíněná od shonu metropole, přestože leží nedaleko jejího srdce.

Řadové domy jsou v dispozici 4+kk s vnitřní užitnou plochou 194 m2 a venkovní terasou. PR, KKCG Real Estate

Rodinné domy ve vysokém standardu

V prodeji nemovitostí v Praze – Košířích jsou řadové domy v dispozici 4+kk s vnitřní užitnou plochou 194 m2 a venkovní terasou s posezením na zahradě. Důmyslné zasazení do svažitého terénu zajišťuje obyvatelům dostatek soukromí a vytváří ulice s harmonickou atmosférou. Ty přirozeně navazují na charakter stávající zástavby, nejedná se o uzavřený komplex. V prémiovém standardu nechybí například rekuperační jednotky s entalpickým výměníkem nebo akumulační nádrže na dešťovou vodu. Milovníky luxusu zaujme samostatná solitérní vila, která ohromí velkolepým obývacím pokojem se světlou výškou 6 metrů. Samozřejmostí je prostor pro relaxaci v soukromém wellness a fitness.

Důmyslné zasazení do svažitého terénu zajišťuje obyvatelům dostatek soukromí. PR, KKCG Real Estate

Rezidenční areál top‘ rezidence Pomezí bude dokončen již v létě 2024 a uzavře celou výstavbu pod horou Vidoule. Volné nemovitosti tak představují poslední nabídku bydlení v této unikátní lokalitě.

www.top-rezidence.cz

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Dušan Kunovský, Central Group

Modleme se, aby nedošlo ke kolapsu schvalování nových bytů, říká Dušan Kunovský

Přečíst článek
Ředitel a jednatel SYNER JUDr. Robert Špott, MBA

Třetina celkové roční stavební produkce vzniká v Praze a středních Čechách

Přečíst článek
Maison Ořechovka

Proč se v Praze pomalu staví? Každý smí výstavbu blokovat a nenese za to zodpovědnost, říká developer

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme