Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Jaká je role peněz v umění? Již zítra odpoví Rony Plesl ve Victory Clubu

Stanislav Šulc
sta

Rony Plesl je nejvýraznější postava tuzemského designu. Proč se v posledních letech soustředí víc na volnou tvorbu? Jak těžké je prosadit se ve světové konkurenci? A jakou roli hrají peníze v umění? Sledujte již zítra další díl pořadu Victory Club.

Reklama

Co je Victory Club?

Co znamená být nejlepší? Jakou roli hrají v jejich životě peníze? Co je pro ně úspěch a co mu museli obětovat? Jak vychovávají své potomky? A co by poradili mladým talentovaných lidem? Na tyto a další otázky odpovídají osobnosti tuzemského byznysu, politiky, sportu i kultury v nové sérii videoportrétů Victory Club s podtitulem Inspirujte se nejlepšími.

S kým se setkáte v první sérii Victory Clubu?

S lidmi, kteří ve své profesi dosáhli na absolutní vrchol. Vedle dalších to bude hokejista Jaromír Jágr, rektorka Mendelovy univerzity a pravděpodobná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová, jeden z nejúspěšnějších designérů dneška Rony Plesl, zakladatel pojišťovny Pavel Řehák, zakladatel banky Radomír Lapčík či nejlepší klavírista současnosti Ivo Kahánek.

Sledujte předchozí epizody pořadu Victory Club

Danuše Nerudová
video

Danuše Nerudová: Česko mrhá talenty. Už na základních školách

Druhým hostem pořadu Victory Club na newstream.cz je rektorka Mendelovy univerzity, předsedkyně důchodové komise a žena, o níž se čím dál více spekuluje, že by mohla kandidovat na prezidentku.

Přečíst článek

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club
video

Jaromír Jágr: Když děláte svou vášeň naplno, vyděláte si peníze

V první epizodě pořadu Victory Club Jaromír Jágr popisuje svou cestu na vrchol sportovního světa. Jakou roli v tom hrál talent? Kdo byl jeho životním vzorem a co si od něj vzal? Jakou roli hrají v jeho životě peníze? A co je vlastně úspěch pro Jaromíra Jágra, který i před padesátkou patří k největším hvězdám extraligy? Sledujte první díl pořadu Victory Club na newstream.cz.

Přečíst článek

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme