Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Jaromír Jágr: Když děláte svou vášeň naplno, vyděláte si peníze

Stanislav Šulc

V první epizodě pořadu Victory Club Jaromír Jágr popisuje svou cestu na vrchol sportovního světa. Jakou roli v tom hrál talent? Kdo byl jeho životním vzorem a co si od něj vzal? Jakou roli hrají v jeho životě peníze? A co je vlastně úspěch pro Jaromíra Jágra, který i před padesátkou patří k největším hvězdám extraligy? Sledujte první díl pořadu Victory Club na newstream.cz.

Reklama

Co je Victory Club?

Co znamená být nejlepší? Jakou roli hrají v jejich životě peníze? Co je pro ně úspěch a co mu museli obětovat? Jak vychovávají své potomky? A co by poradili mladým talentovaných lidem? Na tyto a další otázky odpovídají osobnosti tuzemského byznysu, politiky, sportu i kultury v nové sérii videoportrétů Victory Club s podtitulem Inspirujte se nejlepšími.

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club

Newstream.cz spouští nový formát. Videosérii Victory Club

Jaromír Jágr, Danuše Nerudová, Ivo Kahánek, Pavel Řehák a další osobnosti, které dosáhly na absolutní vrchol, se v unikátní videosérii Victory Club na serveru newstream.cz podělí o svou cestu k úspěchu. První portrét bude mít premiéru 22. listopadu.

Přečíst článek

S kým se setkáte v první sérii Victory Clubu?

S lidmi, kteří ve své profesi dosáhli na absolutní vrchol. Vedle dalších to bude hokejista Jaromír Jágr, rektorka Mendelovy univerzity a pravděpodobná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová, jeden z nejúspěšnějších designérů dneška Rony Plesl, zakladatel pojišťovny Pavel Řehák, zakladatel banky Radomír Lapčík či nejlepší klavírista současnosti Ivo Kahánek.

Škola v době pandemie

Lukáš Kovanda: Největší ztráty dalšího lockdownu plynou z uzavření škol

Další lockdown se vznáší ve vzduchu. I díky proočkování většiny populace by měl být, dojde-li na něj, mnohem více zacílený než předchozí plošné uzávěry. Ekonomice způsobí šrám, snad zvládnutelný, největší ztráty však způsobuje dětem – těm už musíme zabránit, tvrdí ve svém komentáři ekonom Lukáš Kovanda z Trinity Bank.

Přečíst článek

Karel Janeček na předávání Českého slavíka

Antivaxerský Český slavík rozhodil Novu i Babiše

Od několikahodinové reklamy na Karla Janečka se distancoval téměř každý. Končícího premiéra Andreje Babiše pak návrat pěvecké ankety vybudil k faktickému ohlášení prezidentské kandidatury.

Přečíst článek

Reklama

Související

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club

Jágr: Co se dělo dřív, by dnes byla šikana. Všichni jsou hrozně přecitlivělí

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme