Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Danuše Nerudová: Česko mrhá talenty. Už na základních školách

Stanislav Šulc
sta

Druhým hostem pořadu Victory Club na newstream.cz je rektorka Mendelovy univerzity, předsedkyně důchodové komise a žena, o níž se čím dál více spekuluje, že by mohla kandidovat na prezidentku.

Reklama

Jaká byla nejtěžší rozhodnutí, která Danuše Nerudová musela učinit během pandemie? Jaké je podle ní tuzemské školství? Jak se jí daří propojovat kariéru, akademickou dráhu a roli matky? A co radí mladším kolegyním a studentkám, aby nenarazily do příslovečného skleněného stropu?

Sledujte druhý díl videosérie Victory Club na newstream.cz.

Co je Victory Club?

Co znamená být nejlepší? Jakou roli hrají v jejich životě peníze? Co je pro ně úspěch a co mu museli obětovat? Jak vychovávají své potomky? A co by poradili mladým talentovaným lidem? Na tyto a další otázky odpovídají osobnosti tuzemského byznysu, politiky, sportu i kultury v nové sérii videoportrétů Victory Club s podtitulem Inspirujte se nejlepšími.

S kým se setkáte v první sérii Victory Clubu?

S lidmi, kteří ve své profesi dosáhli na absolutní vrchol. Vedle dalších to bude hokejista Jaromír Jágr, rektorka Mendelovy univerzity a pravděpodobná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová, jeden z nejúspěšnějších designérů dneška Rony Plesl, zakladatel pojišťovny Pavel Řehák, zakladatel banky Radomír Lapčík či nejlepší klavírista současnosti Ivo Kahánek.

Sledujte první díl Victory Clubu

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club
video

Jaromír Jágr: Když děláte svou vášeň naplno, vyděláte si peníze

V první epizodě pořadu Victory Club Jaromír Jágr popisuje svou cestu na vrchol sportovního světa. Jakou roli v tom hrál talent? Kdo byl jeho životním vzorem a co si od něj vzal? Jakou roli hrají v jeho životě peníze? A co je vlastně úspěch pro Jaromíra Jágra, který i před padesátkou patří k největším hvězdám extraligy? Sledujte první díl pořadu Victory Club na newstream.cz.

Přečíst článek

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme