Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Baťa je inspirací a důkazem, že ze Zlína lze vybudovat globální firmu, říká bankéř Lapčík

Stanislav Šulc
sta

Před pětadvaceti lety začal budovat záložnu, z níž se stala Trinity Bank. Nyní je Radomír Lapčík úspěšným finančníkem, jehož aktivity se rozrůstají do mnoha zemí.

Reklama

Jak se inspiruje svým vzorem Tomášem Baťou? Jak se buduje mezinárodní finanční skupina ze Zlína? A jak musí dobrý šéf firmy pracovat se svým týmem, aby z něj dostal maximum? Na tyto a mnoho dalších otázek odpoví zakladatel SAB Finance a Trinity Bank Radomír Lapčík již v úterý 1. února v pořadu Victory Club na newstream.cz.

Co je Victory Club?

Co znamená být nejlepší? Jakou roli hrají v životě osobností peníze? Co je pro ně úspěch a co mu museli obětovat? Jak vychovávají své potomky? A co by poradili mladým talentovaných lidem? Na tyto a další otázky odpovídají osobnosti tuzemského byznysu, politiky, sportu i kultury v sérii videoportrétů Victory Club s podtitulem Inspirujte se nejlepšími.

S kým se setkáte v první sérii Victory Clubu?

S lidmi, kteří ve své profesi dosáhli na absolutní vrchol. Vedle dalších to bude hokejista Jaromír Jágr, bývalá rektorka Mendelovy univerzity a pravděpodobná kandidátka na prezidentku Danuše Nerudová, jeden z nejúspěšnějších designérů dneška Rony Plesl, zakladatel pojišťovny Pavel Řehák, zakladatel banky Radomír Lapčík, investorka Andrea Ferancová, top manažerka Diana Rádl Rogerová či nejlepší klavírista současnosti Ivo Kahánek.

Zakladatel SAB Finance Radomír Lapčík je investorem vydavatele zpravodajského serveru newstream.cz.

Sledujte předchozí epizody pořadu

Pavel Řehák
video

Pády jsou součástí cesty k úspěchu, hoďte je za hlavu a jděte dál, říká zakladatel pojišťovny Direct Řehák

Pojišťovnu Direct povede po Pavlu Řehákovi Michal Řezníček, který měl dosud v pojišťovně na starosti veškeré obchodní aktivity. Řehák se nově soustředí na strategickou podporu pojišťovny a dalších firem ve skupině, uvedla firma. Základy nynější skupiny položil Řehák v roce 2015 koupí pojišťovny Triglav a vznikem Direct pojišťovny. Již po třicítce mohl Řehák odejít do důchodu a díky působení v České pojišťovně by až do konce života neměl nouzi o peníze. To by však pro nebyl žádný život, prozradil Řehák v dřívější epizodě pořadu Victory Club.

Přečíst článek

Karel Schwarzenberg
video

Karel Schwarzenberg: Co musí mít dobrý prezidentský kandidát? Plebs-appeal

Ve speciálním vydání pořadu Victory Club se o rady pro politiky podělil Karel Schwarzenberg. Ten sice z aktivní politiky již odešel, ale nadále ji sleduje a jako mentor pomáhá vybraným osobnostem.

Přečíst článek

Rony Plesl
video

Umění je jako každý byznys. Musíte investovat, jinak se neprosadíte, říká Rony Plesl

V dalším z dílů pořadu Victory Club na newstream.cz se představí Rony Plesl. Jedna z nejvýraznějších osobností českého designu se v posledních letech stále více soustředí na volnou tvorbu a chce s ní uspět v globální konkurenci.

Přečíst článek

Danuše Nerudová
video

Danuše Nerudová: Česko mrhá talenty. Už na základních školách

Druhým hostem pořadu Victory Club na newstream.cz je rektorka Mendelovy univerzity, předsedkyně důchodové komise a žena, o níž se čím dál více spekuluje, že by mohla kandidovat na prezidentku.

Přečíst článek

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club
video

Jaromír Jágr: Když děláte svou vášeň naplno, vyděláte si peníze

V první epizodě pořadu Victory Club Jaromír Jágr popisuje svou cestu na vrchol sportovního světa. Jakou roli v tom hrál talent? Kdo byl jeho životním vzorem a co si od něj vzal? Jakou roli hrají v jeho životě peníze? A co je vlastně úspěch pro Jaromíra Jágra, který i před padesátkou patří k největším hvězdám extraligy? Sledujte první díl pořadu Victory Club na newstream.cz.

Přečíst článek

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme