Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Newstream vydává první číslo magazínu Newstream CLUB, přinese články z Harvard Business Review 

Obálka nového magazínu Newstream CLUB
Newstream
 nst
nst

Newstream CLUB je nový tištěný byznysově-lifestylový magazín.

Reklama

Zpravodajský server zaměřený na byznys newstream.cz vydává tento týden první číslo nového tištěného magazínu Newstream Club.  

Jde o podzimní edici exkluzivního časopisu, který bude vycházet čtyřikrát ročně

„Magazín Newstream CLUB, zaměřením byznysově-lifestylový časopis, považujeme za výkladní skříň našeho vydavatelství. Je to printový výraz všech obsahů, které na newstream.cz připravujeme. Doplnil zpravodajství, videa, eventy, podcasty i cluby,” vysvětluje CEO newstream.cz Tereza Zavadilová. V magazínu se navíc objeví články z prestižního Harvard Business Review, které redakce na základě licence jako jediná přináší českému publiku.  

„Název CLUB jsme zvolili proto, že je s námi spjatý. Máme úspěšný obsahový a eventový projekt s názvem Realitní Club, dále pořádáme akce pod hlavičkou Business Clubu českých a slovenských žen,“ dodává Zavadilová. 

Titulek magazínu zní Work je Life. „Za hlavní téma prvního vydání magazínu Newstream CLUB jsme zvolili radikální změnu, která se odehrává na poli práce. Ostatně i tento magazín je výrazem této změny,“ vysvětluje šéfredaktor magazínu Newstream CLUB Stanislav Šulc. „Ještě před několika lety by takový magazín zaměstnal velkou redakci na několik týdnů. Díky současným technologiím jej dokáže připravit mnohem menší tým. Pokud je dost efektivní a 100procentně oddaný pro věc. Jak v dnešním době uspět a zvládnout všechny zátěže spojené s úspěchem, se snažíme v našem magazínu popsat,“ dodává Šulc.

Michaela Bakala, Jan Bubeník či Vlčkovi

Aktuální číslo magazínu Newstream CLUB představuje na titulní straně manažerku a podnikatelku Michaelu Bakala, která prozrazuje, že zvažuje novou kariéru. Vydala se studovat psychologii do Kalifornie. „Myslím, že jsem poznala spoustu lidí, kteří jsou pod obrovským tlakem odpovědnosti, ať už v politice, nebo v byznyse. Já v sobě spojuji zkušenost ze všech těchto oblastí a třeba i s problémy vysoce postavených manažerů bych uměla pomoci,“ říká Michaela Bakala.

Obálka prvního čísla magazínu Newstream CLUB Newstream

Headhunter Jan Bubeník v prvním čísle mluví o tom, jak se v poslední době změnily nároky na šéfy. „Dnešní šéf je kapitán na rozbouřeném moři,“ říká. 

Miliardáři a investoři Libor Winkler, Ondřej Fryc, Andrea Ferancová Bartoňová či Radim Jančura sdílejí své tipy, jak nakládat s penězi a investicemi. 

V magazínu je sekce věnovaná filantropii – představují se top české nadace včetně Cibulky manželů Vlčkových a nadace rodiny Kellnerových.  

Autory magazínu jsou kmenoví redaktoři newstream.cz a pravidelní přispěvatelé.

Podívejte se, co nabízí první číslo magazínu Newstream CLUB

 

Další číslo v prosinci

Další číslo magazínu Newstream Club vyjde v prosinci 2023. K dostání je v síti trafik Lagardère, online a předplatné přes SEND.   

Newstream.cz je byznysový web, který vznikl v červenci 2021. Zaměřuje se na ekonomické zpravodajství, zprávy z firem, financí, realit a chytrého lifestylu včetně rozhovorů, komentářů, reportáží, videí, podcastů a videorozhovorů. Pořádá odborné a společenské eventy. Vydává tištěný magazín zaměřený na nemovitosti s názvem Realitní Club a úspěšný stejnojmenný podcast.     

Čech vede snahu vlivných investorů vybudovat v Kalifornii "město snů"

V Silicon Valley vznikají plány na „město snů“, skupinu vlivných investorů vede Čech

Skupina prominentních investorů ze Silicon Valley financuje skupování pozemků uprostřed amerického státu Kalifornie s cílem vybudovat na nich nové město. V čele projektu přitom stojí 36letý Čech jménem Jan Šrámek. Napsal to deník The New York Times, který zjistil podrobnosti o iniciativě dlouho opředené tajemstvím. Podle listu na ni miliardáři vynaložili už asi 900 milionů dolarů, skoro 20 miliard korun.

Přečíst článek

Cristina Muntean: Mám snad na čele napsáno „nádraží”? Nebo proč mi vlastně voláte?

Cristina Muntean: Mám snad na čele napsáno „nádraží”? Nebo proč mi vlastně voláte?

Nečekané zásahy do naší pozornosti a do našeho proudu myšlení jsou nejčastější a bohužel i nejrychlejší cesty, jak můžeme ztratit soustředěnost. Bez ní je zaručeno, že v práci nikdy nemůžeme dosáhnout stavu proudění, což je nejkvalitnější mentální prostor pro tvořivost a inovace. Jak si svůj pracovní prostor ochránit, radí koučka a expertka na pracovní trh Cristina Muntean ve svém pravidelném sloupku na newstream.cz.

Přečíst článek

Syndrom vyhoření. Burn-out syndrom

Harvard Business Review: Polovina manažerů je vyhořelá. Co s tím?

Jak zabránit tomu, aby se nákaza vyhoření nerozšiřovala od demotivovaných manažerů po celé firmě? Autoři, manažeři Microsoftu, sdílejí své poznatky v článku prestižního Harvard Business Review (HBR). Newstream.cz články z HBR na základě licence přináší pravidelně.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Newstream vydává třetí číslo magazínu newstream CLUB. Tématem je odkaz, hvězdou František Kinský

Přečíst článek
Jan Bubeník

Lovec talentů Jan Bubeník: Mladí chtějí spíš dělat dobro, než vydělávat peníze

Přečíst článek
Podnikatelka Michaela Bakala

Michaela Bakala: Psychologii používám celý život. Tak jsem ji začala studovat

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme