Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Přespání v domečku z oblíbené pixarovky nebo vedle monopostu F1? Teď už to jde

V rámci Airbnb se mohou lidé ubytovat i v domku z filmu Vzhůru do oblak
Airbnb
Jiří Frydlewicz
fry

Milovníci animovaných filmů od studia Pixar - zbystřete. A především ti, kteří mají rádi film Vzhůru do oblak. Nově totiž můžete přespat v domečku, na který si Carl Fredricksen přivázal tisíce nafukovacích balonků a odletěl do Jižní Ameriky za dobrodružstvím. Tuto netradiční zkušenost nabízí poskytovatel ubytování Airbnb v rámci nové kategorie mimořádných zážitků. Co všechno přinášejí?

Reklama

Kromě přespání ve slavném domku připravila firma Airbnb i celou řadu dalších netradičních ubytování. Léto 2024 tak může být splněným snem i pro milovníky motosportu, celebrit i sportovních nadšenců. 

„Ikony vás zavedou do světů, které existovaly pouze ve vaší představivosti – až doteď,“ říká Brian Chesky, spoluzakladatel a generální ředitel Airbnb. „Jak se život stává čím dál více digitální, naší snahou je přinést více kouzel do skutečného světa. Pomocí Ikon jsme vytvořili ty nejmimořádnější zážitky na Zemi,“ doplnil.

FOTOGALERIE: Přespání v muzeu? Nebo v sídle X-Menů? Všechno jde

Pro milovníky automobilů je připraveno přespání v Muzeu Ferrari, kde návštěvníci ulehnou na posteli vyrobené ze stejné kůže jako sedadla Ferrari. V rámci pobytu je čeká i výlet na kole s velvyslancem Scuderia Ferrari Marcem Gené a poté i závod F1 Emilia-Romagna, který budou sledovat jako VIP diváci.

Zahájení olympijských her

Pro letošek je jednou z nejzajímavějších nabídek v rámci Airbnb pobyt v ikonickém hodinovém sále pařížského muzea umění Musée d’Orsay, který Mathieu Lehanneur, designér olympijské pochodně a kotle letních olympijských her v Paříži 2024, přeměnil na luxusní ložnici. Z terasy budou návštěvníci svědky zahajovacího ceremoniálu her podél řeky Seiny.

Pokud se naopak chcete setkat s celebritami, je možné si vybrat noc s komikem Kevinem Hartem. Ten vás dle Airbnb zavede do svého VIP salonku Coramino Live Lounge, kde vás pohostí ochutnávkou tequily a živým stand-upem těch nejlepších komiků. Další z celebrit v nabídce je i raperka Doja Cat, která návštěvníky pohostí ve svém obýváku.

Na své si přijdou i milovníci komiksů, kteří si mohou zaplatit pobyt ve světě X-Men ‘97. Konkrétně ve 2D animované replice X-Mansion společnosti Marvel Animation ve Westchesteru v New Yorku. Zde si mohou i zatrénovat v „Nebezpečné místnosti“.

V hotelovém řetězci Malmaison ve městě Oxford se můžete ubytovat ve vězení

Je libo dovolenou za mřížemi? V Oxfordu se můžete ubytovat ve vězeňské cele

Dříve se tu nocovalo zadarmo, ale většina lidí se přesto snažila této zkušenosti vyhnout. Ano, v anglickém Oxfordu se můžete ubytovat v bývalé vězeňské cele.

Přečíst článek

Takto dopadla rekonstrukce 500 let starého domu.

FOTOGALERIE: V ruinách našli cenné krovy, původní výmalby i renesanční stropy

Než se pustili do jeho rekonstrukce, byl 500 let starý dům v centru Krumlova doslova ruinou.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme