Reklama

Distribuční revoluce. HBO Max uvede nového Batmana už 45 dní po filmové premiéře

The Batman
Warner Bros.
Veronika Kudrnová
vku

Streamovací služba HBO Max přináší revoluci na televizní obrazovky. Nejnovějšího Batmana uvede už 18. dubna, 45 dní po jeho kino premiéře.

Reklama

Fanoušky dlouho očekávaný snímek The Batman dorazil do kin začátkem března s více než půlročním zpožděním, které si vyžádala covidová pandemie. A byl to ohromný úspěch. Film režiséra Matta Reevese, natočený na motivy komiksů z vydavatelství DC Comics o stejnojmenném superhrdinovi, sklízel chválu filmové kritiky i nadšení diváků.

Nejnovější podoba Temného rytíře - v titulní roli se představil Robert Pattinson (Voda pro slony, Twilight sága), se okamžitě stala kasovním trhákem a zatím také nejvýdělečnějším filmem tohoto roku. Celosvětově film vydělal přes 735 milionů dolarů, víc než trojnásobek svého rozpočtu. Jen v Česku film vidělo přes 200 tisíc diváků, kteří na pokladnách kin utratili přes 37 milionů korun. 

Snímek nyní míří na televizní obrazovky, 45 dní po kino premiéře ho již 18. dubna uvede steamovací platforma HBO Max. Na lineárním kanálu HBO se pak objeví 22. května. 

Streamovací služba HBO Max vstoupila na český trh 8. března. Vedle filmů a seriálů studia Warner Bros. nabídne  českým divákům také díla konkurenční společnosti Sony. Smlouva mezi studii se mimo jiné týká také loňského diváckého hitu Spider-Man: Bez domova.

The Batman

Režie: Matt Reeves
Předloha: Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks) Scénář: Matt Reeves, Peter Craig
Kamera: Greig Fraser

Hrají: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro, Andy Serkis, Peter Sarsgaard, ad.

Simpsonovi

Disney+ vtrhne do Česka v polovině června. Nabídne i komplet Simpsonovi

Nejpopulárnější seriál planety bude k dispozici dabovaný, uvedla The Walt Disney Company, která streamovací službu Disney+ v Česku a dalších zemích střední a východní Evropy spustí 14. června.

Přečíst článek

Snímek Síla psa režisérky Jane Campionové s Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli má v roce 2022 nejvíce nominací na Oscara, celkem dvanáct.

Stanislav Šulc: Oscary čeká historický ročník. Vyhraje Apple, Netflix nebo Japonci?

V noci na pondělí se opět rozdají ceny americké filmové akademie. Letošní ročník bude historický, a to hned z několika důvodů. Naštěstí mezi nimi není válka, která do ceremoniálu nepromluví na rozdíl od pandemie, která poslední dva ročníky dost poškodila. V hlavní roli však bude streaming.

Přečíst článek

Netflix má zájem o finskou firmu Next Games, která vyrábí hru Stranger Things: Puzzle Tales založenou na prvním seriálovém hitu Netflixu.

Netflix touží po dalším herním vývojáři, chce oprášit slávu Stranger Things

Netflix podniká další kroky k proniknutí do herního průmyslu. Firma podala oficiální nabídku na převzetí finského herního studia Next Games, které je autorem hry Stranger Things: Puzzle Tales založené na netflixovém seriálovém hitu. Současným vlastníkům nabídl 65 milionů eur (asi 1,68 miliardy korun).

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Programový ředitel České televize Milan Fridrich

Šéf programu ČT Fridrich: Docent je hit, už chystáme druhou řadu. Maďaři natočili vlastní Most

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme