Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Twitter bude spolupracovat s eToro, uživatelé budou moct obchodovat s kryptoměnami

Twitter, který vlastní Elon Musk, bude spolupracovat s izraelskou obchodní a makléřskou firmou eToro.
Profimedia.cz

Sociální síť Twitter bude spolupracovat s izraelskou obchodní a makléřskou firmou eToro. Uživatelé Twitteru tak budou moct obchodovat s akciemi, kryptoměnami a dalšími aktivy a mít přístup k jejich cenám v reálném čase.

Reklama

Obchodní data budou k dispozici prostřednictvím twitterové funkce Cashtags, kterou firma spustila v roce 2012 a která už nyní zobrazuje živé grafy z webu TradingView, například index S&P 500 a ceny některých akcií jako je Tesla. Díky partnerství s eToro se počet živých grafů rozšíří a uživatelé se budou moci prokliknutím dostat přímo na platformu eToro, kde si o aktivu zjistí ještě více a získají možnost rovnou investovat.

Elon Musk

Koupě Twitteru byla bolestivá, ale správná. Musk si nechal 1500 zaměstnanců z původních osmi tisíc

Twitter má nyní podle Elona Muska 1500 zaměstnanců. Když firmu loni koupil, měla jich téměř osm tisíc. Musk v obsáhlém rozhovoru pro BBC také uvedl, že ke stejnojmenné sociální síti se vrátila většina inzerentů, a je tak teď na nule pokud jde o příjmy a výdajů.

Přečíst článek

Šéf Twitteru Elon Musk v prosinci uvedl, že Cashtags s daty z TradingView je „jedno z mnoha vylepšení produktů pro finanční Twitter“. Miliardář a šéf Tesly od akvizice Twitteru na konci října za 44 miliard dolarů (927 miliard korun) přišel s řadou změn včetně zavedení plánu založeného na předplatném pro ověřené uživatele a hromadného propouštění zaměstnanců.

Elon Musk

X, tweetnul Musk a společnost Twitter přestala samostatně existovat

Elon Musk píše novou kapitolu společnosti Twitter, která se sloučila s nově vytvořenou firmou X Corp..

Přečíst článek

Firma eToro byla založená v Izraeli v roce 2007, je to internetová makléřská společnost, která uživatelům umožňuje nakupovat a prodávat akcie, kryptoměny a indexové fondy. Mezi její nejoblíbenější služby patří funkce, která lidem umožňuje napodobovat obchodní strategie jiných uživatelů. Společnost má více než 32 milionů registrovaných uživatelů v celé Evropě, Asii a Spojených státech, uvádí její ředitel Yoni Assia.

Za dogecoiny prý bude možné kupovat doplňky k Tesle, prohlásil její šéf Elon Musk.

Musk si už zase hraje z dogecoinem. Kryptoměna výrazně posiluje

Cena digitální měny dogecoin podle serveru CoinDesk za posledních 24 hodin vzrostla zhruba o čtvrtinu. Děje se tak v reakci na to, že internetová síť Twitter začala v pondělí logo této měny zobrazovat namísto svého vlastního loga. Majitelem společnosti Twitter se na podzim stal miliardář Elon Musk, který už v minulosti měnu dogecoin propagoval.

Přečíst článek

„Jsme velmi nadšení z průniku financí a sociálních médií,” řekla Assia pro CNBC.

Musk nyní v Twitteru výrazně snížil počet zaměstnanců z osmi tisíc na 1500 ve snaze snížit náklady a dosáhnout ziskovosti. Ostatně během svého působení dokázal vyděsit inzerenty natolik, že větčina Twitter opustila. Jenže ve středu v obsáhlém rozhovoru pro BBC uvedl, že téměř všichni se do aplikace vrátili.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Stanislav Šulc: Elon Musk zpoplatněním Twitteru ukazuje cestu českému školství

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme