Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Newstream.cz posiluje. Obchodní ředitelkou je Monika Panochová

Monika Panochová, obchodní ředitelka Newstream Agency.
Newstream
Tereza Zavadilová
tzv

Do vedení Newstream Agency, vydavatele zpravodajského byznysového webu Newstream.cz, nastupuje zkušená manažerka Monika Panochová. Bude z pozice ředitelky obchodu vést obchodní tým a rozvíjet přímou inzerci a další klientské projekty. 

Reklama

„Mám radost, že doplníme naše vydavatelství o tak zkušenou kolegyni, která má dlouholetou praxi přesně v našem segmentu,” uvedla CEO newstream.cz Tereza Zavadilová.  

„Dosavadní role Kataríny Krajčovičové se rozdělí na dvě, což souvisí s růstem našeho vydavatelství. Monika bude řídit obchod a Katarína marketing s mediálními partnerstvími a bude ředitelkou našich business klubů, které budeme dále rozšiřovat,” dodala Zavadilová.

Newstream vydává magazín Realitní Club

Zpravodajský server zaměřený na byznys newstream.cz vydává tento týden svůj první tištěný magazín. Jmenuje se Realitní Club a bude vycházet dvakrát ročně.  

Přečíst článek

„Když se objevila možnost posílit tým Newstreamu, věděla jsem, že je to sice náročná, ale nesmírně zajímavá výzva. Newstream je ambiciózní projekt, jehož úspěch potvrzuje, že se vydal správnou cestou. Těším se na nové projekty a možnosti, které pro Newstream s celým týmem připravujeme. Jsem ráda, že budu součástí a věřím v náš úspěch,”  říká Monika Panochová. 

Rozšiřujeme kluby

„V minulém roce sa nám podařilo zásadně rozšířit naše aktivity, zároveň máme velké plány pro rok 2023. Jsem ráda, že Monika posílí náš tým směrem k jejich úspešné realizaci. Mně to umožní se více věnovat kreativním projektům a rozvíjet činnost našich klubů, v čem vidím osobně velký smysl,” řekla Katarína Krajčovičová.

Newstream.cz je nezávislý zpravodajský web se zaměřením na byznys, který letos oslaví dvouleté výročí a během své existence se propracoval mezi největší české ekonomické weby. Podrobně se věnuje zpravodajství z financí a realit. Newstream Agency vydává i tištěný magazín Realitní Club v rámci stejnojmenné obsahové platformy.  „Letos chystáme další tištěný projekt, nové video- a podcastové seriály a opět jako loni řadu odborných a společenských eventů a setkávání. Proto jsme posílili tým a je skvělé, že nás v nových projektech Monika podpoří,” dodala Zavadilová. 

Redakce Newstream.

Redakce Newstream.cz spouští Realitní Club

Trh realit se rychle otáčí, přináší to nové výzvy a témata. Newstream.cz spouští Realitní Club, který zahrnuje podcast, magazín, eventy a speciál na webu včetně oborově zaměřeného newsletteru.  

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Newstream vydává třetí číslo magazínu newstream CLUB. Tématem je odkaz, hvězdou František Kinský

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme