Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Novinky ve světě snubních prstenů: aktuální trendy a styly

Snubní prsteny, co je in
PR, poskytnuto společností Klenota
Komerční spolupráce

Svatební období přichází a s ním i období hledání toho dokonalého snubního prstenu. Tradiční kroužky z bílého zlata jsou stále v módě, ale stále více se objevují nové a neobvyklé designy, které přinášejí do světa svatebních šperků svěží vítr.

Reklama

Přizpůsobení detailů

Pánské a dámské snubní prsteny se již nemusí nutně shodovat. Zatímco ženské prsteny mají tendenci být zdobenější, mužské jsou často jednodušší. Existuje však spousta variant, které mohou sladit oba styly, ať už jde o specifický design či použitý materiál. Někomu stačí i prvek, který není na první pohled vidět, třeba rytina na vnitřní straně prstenu.

PR, poskytnuto společností Klenota

Experimentování s tvary

Netradiční tvary a designy získávají na popularitě. Minimalistické prsteny s jedinečnými tvary nejen zaujmou, ale také umožňují různé kombinace s ostatními šperky. Tyto nové trendy přinášejí do světa svatebních prstenů nový rozměr a možnosti pro individuální vyjádření.

Nastavení rozpočtu

Nakupování snubních prstenů nemusí být finanční zátěž. I při nižším rozpočtu lze najít kvalitní kousky, které splní vaše očekávání. Cenová kategorie prstenů se odvíjí především od použitých materiálů a složitosti zpracování. Minimalistický zlatý snubní prsten můžete pořídit již od zhruba 5 tisíc korun, prstýnky zdobené diamanty pak začínají obvykle kolem 10 tisíc korun.

PR, poskytnuto firmu Klenota

Bezstarostný nákup

Důležitou součástí výběru snubních prstenů je jejich osobní prohlídka a vyzkoušení. Věřte na své instinkty a vybírejte ty prsteny, které vás osloví nejvíce. Nezapomeňte na profesionální servis a profesionální poradenství při výběru, kterou vám poskytne kvalitní zlatnictví.

Reklama

Luxus, který se letos vyplatil. Investice do luxusních komodit vydělaly více než akcie i zlato

Luxus, který se letos vyplatil. Investice do luxusních komodit vydělaly více než akcie i zlato

Vedle klasických obrazů slavných i méně známých mistrů, které patří už k tradičně oblíbeným sběratelským aktivům, se může vyplácet investovat i do vybraných luxusních předmětů. Je třeba ale vědět do čeho a za jakých podmínek, protože ani tento trh luxusních komodit není stabilní. Knight Frank Luxury Investment Index (KFLII) proto dlouhodobě sleduje vývoj zhodnocení desítky luxusních aktiv a nyní hlásí, že na rozdíl od zlata či akcií tato aktiva za posledních 12 měsíců rostla mnohem více. Podívejte se, která to byla a kam se dají také dát přebytečné miliony. 

Přečíst článek

Místo, kde se rodí šperky. Prodejna je zároveň zlatnickou dílnou.

Snubní prsteny z e-shopu? To není úplně ono, tvrdí jejich prodejce. Nakoukněte do dílny, kde se rodí šperky

Prodejna šperků JK Jitka Kudláčková získala v loňském ročníku soutěže Visa Czech Top Shop, jejímž mediálním partnerem je i Newstream, celkové třetí místo. Do šperkařství, které najdete v pražské Michli, vyrazil i redaktor spolupracujícího webu mistoprodeje.cz Jiří Roth, aby tam vyslechl příběh jednoho s láskou dělaného řemesla. Za srdcaře je v tomto příběhu zlatnice Jitka Kudláčková Mlynarčíková a její manžel Dušan.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme