Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Kovář povede českou pobočku Drees & Sommer

Zdeněk Kovář
Drees & Sommer, užito se svolením
 nst
nst

Společnost Drees & Sommer, evropský hráč v oblasti řízení stavebních projektů a realitního poradenství, jmenovala na pozici výkonného ředitele pro Českou republiku Zdeňka Kováře.

Reklama

Drees & Sommer významně rozšiřuje své obchodní aktivity v ČR. Do pozice Managing Directora jmenovala Zdeňka Kováře. Ten se ve své nové roli bude zaměřovat na zvýšení povědomí o společnosti a jejím portfoliu služeb na českém trhu, dále na propojení lokální znalosti trhu s mimořádně rozsáhlým zázemím firmy v Německu a Rakousku a akceleraci rozvoje nabídky služeb české kanceláře.

Kovář má více než 20leté zkušenosti z realitního sektoru. Získal je především v rámci svého profesního působení u etablované mezinárodní poradenské firmy s britskými kořeny v oblasti stavebnictví a nemovitostí. Zde pracoval v manažerských pozicích s odpovědností za vedení klíčových projektů napříč různými segmenty a rozvoj obchodních aktivit na českém trhu.

„Jsem velmi rád, že mohu vést českou pobočku tohoto klíčového evropského hráče v oblasti řízení stavebních projektů a realitního poradenství. Cítím silnou podporu jak z centrály v německém Stuttgartu, tak i z ostatních regionálních kanceláří, včetně vídeňské pobočky, se kterou velmi úzce spolupracujeme na denní bázi. Je skvělé čerpat z tak silné globální působnosti firmy, která má dnes více  než padesát poboček ve dvaceti státech,“ uvedl Kovář.

„Český tým značně posiluje a díky flexibilnímu propojení našich lokálních odborníků se zázemím a specializacemi z dalších regionů můžeme našim partnerům na tuzemském trhu nabízet vysokou přidanou hodnotu a zajistit komplexní a efektivní řešení pro různorodé projekty,“ dodal.

Kovář vystudoval ČVUT v Praze obor Podnikání a řízení ve stavebnictví.     

Německo, Sasko

V Německu zuří realitní krize. Ceny bytů nacházejí nové dno, developeři krachují

Ceny bytových nemovitostí v Německu loni meziročně klesly o 8,4 procenta, oznámil německý statistický úřad. Je to nejhlubší propad od roku 2000, kam až sahají jeho záznamy, a zároveň jde o první meziroční pokles od roku 2007.

Přečíst článek

Hotel Corinthia

Nejvyšší hotel v Praze bude provozovat česká hotelová síť

Nejvyšší pražský hotel Corinthia je novým přírůstkem hotelové sítě Czech Inn Hotels. Její majitel uvádí, že hodlá hotel postupně modernizovat, ale zároveň zachová unikátní charakter budovy.

Přečíst článek

Rekonstrukce zámky v Týnci u Klatov trvala 25 let.

Prodali dům i byt a opravili barokní ruinu. Ne všechny zámky mají takové štěstí

Zámek v Týnci u Klatov sloužil jako maštal, jako sídlo německé i československé armády. Z ruin se nyní díky soukromému majiteli stal zase barokní skvost.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme