Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Bonami to dělá dobře i v offlinu. Prodejce nábytku a bytových dekorací získal ocenění

Vítězem srpnového kola soutěže Visa Czech Top Shop je prodejna Bonami na pražském Chodově
místoprodeje.cz, užito se svolením
 nst
nst

Prodejce nábytku a bytové dekorace Bonami už dávno opanoval internetové prostředí. Postupně však otevírá i kamenné prodejny. O tom, že to umí i na poli offline prodeje, svědčí i nejnovější, ocenění v soutěži Visa Czech Top Shop (VCTS). Poslední, v pořadí sedmá prodejna Bonami, která se nachází v OC Westfield Chodov, obsadila zlatou příčku. Druhá skončila prodejna farmy Hanč ve Vraňanech a třetí prodejna Nespresso Boutique v OC Nový Smíchov.

Reklama

Prodejce bytové dekorace a nábytku Bonami v srpnu přesvědčil inspektory soutěže VTCS, že umí působit nejenom v on-line prostředí, ale dokáže velmi dobře potěšit zákazníka také v kamenné prodejně. Rozšíření původně pouze internetového obchodu o kamenné prodejny může být při zvolení správného konceptu krokem ke zlepšení zákaznického zážitku. „To vidíme v poslední době nejenom u Bonami, ale i ostatních online prodejců,“ uvedli inspektoři soutěže, jejímž mediálním partnerem je Newstream.

Prodejna Bonami v obchodním centru Westfield Chodov je v pořadí už sedmou, kterou online prodejce v Česku a na Slovensku vybudoval. Inspektoři ocenili atraktivní interiér prodejny a vystavení zboží, milou obsluhu, široký sortiment, ale i vzorníky potahů a barev většího nábytku, které zákazníkům lépe přiblíží vzhled zboží, který je dostupný na e-shopu. Dalším bodem pro Bonami je její kuchyňské studio, které se nachází hned naproti prodejně. Ve studiu si můžete domluvit návrh na míru od designéra, prohlédnout si vystavené kuchyně nebo vzorky materiálů. 

Den na farmě 

Druhé místo v srpnovém kole soutěže maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop získala rodinná farma Hanč ve Vraňanech nedaleko Mělníka. Ve Vraňanech podle inspektorů soutěže přetvořili nákup jahod v celodenní zákaznický zážitek. Ve famářské prodejně je možné zakoupit nejenom zeleninu, ovoce i výrobky z místní farmy, ale i farmářské produkty dalších výrobců z okolí.

Návštěva farmy Hančů ve Vraňanech na Mělnicku je zážitek pro malé i velké zákazníky. Profimedia
 

Zákazníci zde naleznou také širokou nabídku květin a sazenic. Jahody a jiné vybrané druhy ovoce a zeleniny je možné si i vlastnoručně nasbírat na oblíbených samosběrech. Děti se mohou zabavit na dětském hřišti přímo v areálu, zatímco rodiče si mohou vychutnat kávu v místní kavárně. Děti jistě potěší i pohled na místní zvířátka. Během roku na farmě pořádají i různé setkávací akce. 

Hovězí maso je největším přirozeným zdrojem koenzymu Q10

Biohacking: Všichni jej známe, co ale skutečně umí koenzym Q10? Víc, než byste čekali

Koenzym Q10 je velmi známý doplněk stravy, který je běžně doporučován k užívání zejména starší generaci či pacientům se srdečními problémy. O jakou vlastně látku se ale vlastně jedná? K čemu je dobrá? A komu nejvíce pomůže k lepšímu zdraví a delšímu životu.

Přečíst článek

Dobře naladěné kafe

Bronzovou příčku pak obsadila prodejna Nespresso Boutique v OC Nový Smíchov. Na 92 metrech čtverečních přenesete do kávového světa. Design interiéru je laděný do přírodních a světlých barev. Jak je již pro Nespresso typické, tak ani zde nenajdete klasický pult s pokladnami, místo něj jsou po stolech v prostoru rozmístěné tablety, u kterých s vámi obsluha projde vaši objednávku. Celý obchod je tím pádem otevřený a neexistuje zóna oddělující obsluhu od zákazníků.

Po nákupu je zákazníkům nabídnuta káva, kterou si mohou vypít v zadní části prodejny u designově zajímavého stolku, jenž může sloužit i pro různé akce a setkání nad šálkem kávy. Zajímavostí je i oddělená a zákazníkům skrytá část pro kompletaci objednávek, díky čemuž prodejna působí čistým a klidným dojmem.

Nespresso prodejna na přazském Smíchově získala bronzové místo v soutěži maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop. místoprodeje.cz, užito se svolením

Návštěvnické centrum výrobce přírodní kosmetiky Nobilis Tilia ve Vlčí Hoře si odnáší první místo v červencovém kole soutěže Visa Czech Top Shop.

Byliny, kávové boby i chmel. Oceněné prodejny nabídly zákazníkům provoněný zážitek

Vítězem červencového kola retailové soutěže Visa Czech Top Shop je voňavé návštěvnické centrum výrobce přírodní kosmetiky Nobilis Tilia. Na čichové smysly zákazníků působí i druhá oceněná prodejna, brněnské Kawio, které je vyhlášené pro svoji cibetkovou kávu. A do třetice - pivovarskou prodejnou Bernard v Humpolci se line vůně sladu a chmele.

Přečíst článek

Nový COOP v Hustopečích prostorem nešetří. Zato s vodou ano

Předprázdninové kolo soutěže Visa Czech Top Shop dalo vyniknout novým prodejnám a zdařilým rekonstrukcím. První místo obsadil nový koncept prodejny COOP v Hustopečích. Druhý skončil CVRK Václavák a třetí zážitková prodejna Concept v OC Haná.

Přečíst článek

Bikecentrum Radotín

Chceme, aby vztah se zákazníkem trval celý život, říkají ocenění prodejci kol

Jet na rozhovor do úžasné cykloprodejny, jejíž majitelé cyklistikou žijí, lze jenom na kole. Nesmí vadit lehký deštík, ani sedm stupňů nad nulou. A tak jednoho rána náš spolupracovník Tomáš Hájek sedl na bicykl své dcery, protože mu jeho vlastní někdo ukradl, a vyrazil do Ski a Bike Centrum Radotín, které vyhrálo v roce 2022 cenu VISA Czech Top Shop za měsíc duben a stalo se v této soutěži také celkovým vítězem za rok 2022. Jel tam vyzpovídat bikerového srdcaře Lukáše Prince a jeho manželku Kateřinu.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme