Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Coop v Hustopečích zabodoval. Moderní prodejna zvítězila v soutěži Visa Czech Top Shop

Visa Coop Huspopeče
Visa Coop Huspopeče
Newstream & Partner

Nový koncept prodejny Coop v Hustopečích vyhrál v letním kole retailové soutěže Visa Czech Top Shop první místo. Inspektoři kladně hodnotili například moderní a vzdušný interiér. Ocenění si v září přímo v prodejně převzala Veronika Musilová, obchodní náměstkyně Jednota, spotřební družstvo v Mikulově.

Reklama

Nová prodejna nahradila původní budovu z roku 1974. Svůj účel ovšem plní nejen designem, ale i funkčností – střecha je totiž osázená zelení, a tak pomáhá zadržovat vodu a ochlazovat okolí během horkých dnů. Jedná se o dřevostavbu, což je vidět především v interiéru, ve kterém jsou přiznané masivní sloupy. Použité dřevo celkově dominuje designu prodejny, zútulňuje ji a zároveň dodává moderní vzhled.

 Prodejna má moderní interiér

„Vedle zajímavého architektonického zpracování a udržitelnosti ocenili naši inspektoři také přehledné vystavení zboží, nízké regály a široké uličky v prodejně. Díky přiznaným dřevěným sloupům a vysokému stropu působí interiér velice moderně a vzdušně,“ popisuje manažerka soutěže Visa Czech Top Shop Markéta Němcová. 

Video z předávání ocenění.

„Soutěž Visa Czech Top je důležitá především z důvodu možnosti porovnání retailu napříč segmenty, motivace prodejen k inovacím, redesignu nebo třeba změně category managementu. Díky tomu se může retailový trh, který je často velmi konzervativní, vyvíjet a posouvat stále dopředu,“ říká Pavel Kozler, Executive Director společnosti Knowinstore.  

Češi platí hotovostí více než před rokem. Roste počet obchodníků, kteří neberou karty

Soutěž Visa Czech Top Shop už zná vítěze prvního pololetí v kategorii Česko platí kartou

Program Česko platí kartou, který probíhá pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, umožňuje začínajícím firmám nebo těm, které dosud terminál neměly, vyzkoušet přijímání digitálních plateb až na šest měsíců zdarma. Jedním z partnerů tohoto programu je také společnost Visa, která se v této souvislosti zaměřuje na podporu bezhotovostních plateb a zlepšení platební kultury v České republice mimo jiné i prostřednictvím edukace a osvěty.

Přečíst článek

Výhrou v červnovém kole si prodejna zajistila postup do velkého finále mezi nejlepších 12 prodejen roku 2023. Prodejna má moderní a vzdušný design. Zákazníkům nabízí sortiment čerstvých i trvanlivých potravin, průmyslového a drogistického zboží, dále také obuv, koženou galanterii a bytový textil.

Automatická prodejna Coop ve Strakonicích

Automatické prodejny se osvědčily. COOP jich postaví dalších padesát

Družstevní síť COOP plánuje v Česku do konce roku 2024 otevřít nejméně 50 nových automatických prodejen, kde si mohou zákazníci bez přítomnosti obsluhy nakoupit i mimo běžnou otevírací dobu, například v noci nebo o víkendu. Aktuálně má deset automatických prodejen, v dalších pak působí jako partner, uvedl ředitel rozvoje a marketingu COOP Lukáš Němčík. V Česku je nyní podle Pavla Hartmanna, projektového a obchodního manažera společnosti Knowinstore, která se zabývá technickým řešením automatických prodejen, zhruba 20 takovýchto obchodů.

Přečíst článek

Nový COOP v Hustopečích prostorem nešetří. Zato s vodou ano

Předprázdninové kolo soutěže Visa Czech Top Shop dalo vyniknout novým prodejnám a zdařilým rekonstrukcím. První místo obsadil nový koncept prodejny COOP v Hustopečích. Druhý skončil CVRK Václavák a třetí zážitková prodejna Concept v OC Haná.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme