Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Partners Banka - informace o tématu

Sazbu začínající šestkou má u spořicího účtu už jen trojice bank. Bez složitých podmínek to jsou jen dvě

Na březnové snížení úrokových sazeb ČNB na 5,75 procenta už stihla zareagovat i část bank, a to mírným snížením sazeb u spořicích účtů. Zatím sice ještě nedošlo k úplně masivnímu sešupu, ale trend poklesu je až na výjimky jasný. Jedinou bankou, která šla proti trendu a sazbu naopak zvedla, je Trinity Bank se 6,31 procenta. Sazbu spořicího účtu se šestkou už pak mají jen dvě další banky. Stále více bank si ovšem začíná klást více a více podmínek pro poskytnutí lepší sazby na spořicím účtu. Kdo podmínky nedodrží, má zhodnocení úspor mnohde úplně mizivé.

Přečíst článek
Petr Borkovec, Partners

Skupina Partners získala bankovní licenci, vznikne čtvrtá největší síť poboček v Česku

Přečíst článek
Reklama

News box

Indická policie ve středu zatkla 4️⃣ lidi napojené na mezinárodní síť pašeráků lidí, kteří pod falešným příslibem lukrativního vzdělání na univerzitách a zaměstnání lákala mladé Indy, kteří měli nakonec skončit v boji proti Ukrajině za Rusko. O případu informovala agentura Reuters. 
Izrael podle amerického prezidenta Joea Bidena použil 🚀 bomby dodávané Spojenými státy k útokům, při nichž v Pásmu Gazy umírali palestinští civilisté. Biden to ve středu (dnes brzy ráno středoevropského letního času) podle agentur AP a Reuters řekl v rozhovoru stanici CNN.
Vedoucí představitelé německých automobilek Volkswagen a BMW  varovali před zavedením nových cel na dovoz elektromobilů od čínských výrobců do Evropské unie. Takový krok by podle nich mohl vést k odvetným opatřením, ohrozit ekologické plány EU a poškodit automobilky, které do EU dovážejí auta vyrobená v Číně. Informovaly o tom dnes agentura Reuters a list Financial Times (FT).
Reklama
Reklama
Doporučujeme